Çatalca Güreş Takımı'ndan Kırkpınar Çıkartması!

Çatalca Güreş Takımı'ndan Kırkpınar Çıkartması!
657 yıllık gelenek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri bu yılda büyük heyecanla bekleniyor. Çatalca Belediyesi Güreş Takımı da başarılı sporcularıyla Kırkpınar'da yer almaya hazır.

657. kez düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Çatalca Belediyesi'nin başarılı sporcuları da katılacak. Tarihi organizasyonda Çatalca'yı çeşitli boy ve kategorilerde 32 sporcu temsil edecek.

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın büyük önem ve destek verdiği spor faaliyetlerinde başarılarına başarı katan Güreş Takımı, Çatalca'yı yeniden gururlandırmaya hazırlanıyor. Rekor katılımın beklendiği tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılacak sporculara her zaman destek veren Başkan Cem Kara, son günde takımın sporcularına başarılar diledi.

 

Kırkpınar öncesi hazırlıklarını tamamlayan Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, son antrenmanda moral depoladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın'ın da katılım gösterdiği antrenmanda renkli görüntüler yaşandı. Başkan Cem Kara adına sporculara başarı dileklerini ileten Başkan Yardımcısı Ufuk Akın; “Bugüne dek onlarca madalya kazanarak bizi gururlandıran sporcularımız, Kırkpınar'da yeniden Çatalca'yı temsil edecek. Çatalcamızı başarıdan başarıya taşıyan Güreş Takımımıza, yağlı güreşlerin efsanesi olan Kırkpınar'da da başarılar diliyoruz.” dedi.

 

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, 13-14-15 Temmuz'da gerçekleşecek 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri için son hazırlıklarının ardından Edirne'ye uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.