ÇATALCA’DA FORMA SAVAŞI

ÇATALCA’DA FORMA SAVAŞI
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çatalcaspor’da AS Akyazı maçı öncesi büyük bir forma savaşı çıktı.

 Önceki gün yapılan çift kale maçta kemik sesleri adeta havada uçuştu. AS Akyazı maçı öncesi forma savaşı üst düzeyde. Teknik direktör Kadir Akbulut’un da futbolcuların çalışma isteğinden ve arzusundan memnun olduğu gözlendi.
DENİZ ÇOK HIRSLI
Çatalcaspor’un sezon başında Beykoz 1908’den renklerine bağladığı Deniz çift kale maçta oldukça istekli gözüktü. Defans oyuncularıyla girdiği bütün ikili mücadelelerde ayakta kalan, pozisyonları da sonuna kadar zorlayan tecrübeli oyuncu AS Akyazı maçı öncesi teknik direktör Kadir Akbulut’un forvetteki en büyük güvencelerinden biri.
AKBULUT YAKIN TAKİPTE
Teknik direktör Kadir Akbulut da AS Akyazı maçı öncesi yapılan çift kale maçta iki takımı da büyük bir dikkatle izledi. Transferi gündemde olan bazı oyuncuların da denendiği çalışmada Akbulut ve kurmaylarının özellikle yeni oyuncuları yakın büyüteç altına aldığı elimize ulaşan bilgiler arasında.
REKABET ÜST DÜZEYDE
Bu arada ara transferde takıma katılan yeni isimlerin de gelmesiyle birlikte takım içindeki forma rekabeti de arttı. Bu durum antrenmanların kıran kırana geçmesine neden olurken teknik direktör Kadir Akbulut’un da AS Akyazı maçında sahaya nasıl bir 11 süreceği şimdiden büyük bir merak konusu oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.