ÇATALCA’DA FULL CONTACT KARATE RÜZGARI

ÇATALCA’DA FULL CONTACT KARATE RÜZGARI
Çatalca Belediyesi 15. Erguvan Festivali etkinlikleri festivalin son gününde de yapılmaya devam ediyor. Festivalin dördüncü gününde Türkiye Savunma Sporları Federasyonu ve Çatalca Belediyesi’nin ortak çalışmasının ürünü Full Contact Karate Turnuvası düzen
Erguvan Festivali’nin son gününde İTO Çok Programlı Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda karate  rüzgarı esti. 8 – 15 yaşları arasında farklı kategorilerde sporcuların müsabakaları ilgiyle izlendi. Kategori ayrımı yarışmacıların kilo aralıklarına göre yapıldı ve maçlar da 90 saniye üzerinde yapıldı. Bu süre içersinde kazanan belli olmazsa bu sefer yarışmacıların maç içindeki puanları göz önünde alınıyor.




Müsabakalarda Türkiye Savunma Sporları Federasyonu tarafından görevlendirilen profesyonel hakemler görev yaptı. Karşılaşmalar süresince sporcuların sağlığının korunması amacıyla her türlü güvenlik önleminin alınması da ihmal edilmedi. Yarışmaya İstanbul, Kocaeli, Yozgat ve Bursa illerinden toplamda 146 sporcu katıldı.

 

Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Dursun Duran Kaya, Ayhan Tutun ve Türkiye Savunma Sporları Federasyonu Başkanı olan Cengiz Uçar da turnuvaya katılarak dereceye giren yarışmacıların ödüllerini verdiler. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sporcularla yakından ilgilenerek, kazanan yarışmacıları tebrik etti, kaybedenleri ise teselli etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.