Çatalcalı Çocuklardan Voleybol Kursuna Büyük İlgi

Çatalcalı Çocuklardan Voleybol Kursuna Büyük İlgi
Geleceğin teminatı olan çocukların, eğitim hayatlarının yanında sportif ve bedensel gelişimlerine de katkı sağlamak amacıyla Çatalca Belediyesi tarafından açılan kurslardan olan voleybol kursuna çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın spora ve sporcuya verdiği önemle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde her yıl açılan Spor Okulları çeşitli branşlarda eğitim vermeye devam ediyor. Geleceğin voleybolcularını yetiştirmek üzere, eğitime başlayan Çatalca Belediyesi Spor Okulları Voleybol Kursu, Türk sporuna yeni sporcular yetiştirme amacı yanı sıra spor disiplinine sahip topluma faydalı bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Yardımlaşma ve anlaşma duyguları pekişiyor

İTO Ortaokulu Spor Salonu'nda düzenlenen voleybol kursuna kız ve erkek olmak üzere toplam 124 öğrenci katılıyor. Eğitmen Abdullah Yılmaz nezdinde haftanın 4 günü (Pazartesi Salı, Çarşamba, Perşembe) düzenlenen kursta öğrenciler voleybolun tekniklerini öğrenirken yardımlaşma ve anlaşma duygularını da pekiştiriyor. Çocukların kötü alışkanlıklardan ve sıklıkla kullandıkları televizyon, bilgisayar ve özellikle cep telefonu gibi elektronik ürünlerin zararlı ortamından kısa bir süre de olsa uzaklaşmalarına vesile olan spor kurslarında ayrıca öğrenciler sağlıklarını korumalarının eğlenceli yöntemini voleybolla öğreniyorlar. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine büyük katkı sağlayan ve spor yapma alışkanlığı da kazandıran kursu velilerde seyirci olarak izlemekten büyük mutluluk duyuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.