Çatalca’nın karatecileri durmak bilmiyor

Çatalca’nın karatecileri durmak bilmiyor
Başarıları ile gündemden düşmeyen Çatalca Belediyesi Karate Takımı, Kocaeli’nde düzenlenen İller Arası Karate Ligi'nin 2. etabından da madalyalarla döndü.
Çatalca Belediyesi Karate Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 etap halinde düzenlenen İller Arası Karate Ligi'nin ikinci ayağında da zorlu rakipleriyle girdikleri mücadeleleri kazanan Çatalca’nın başarılı karatecileri, 4 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.

Sporcular Başkan Cem Kara’ya teşekkür etti

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda düzenlenen İller Arası Karate Ligi'nin 1.ve2. ayağında, 5 sporcusuyla Çatalca’yı temsil eden karate takımı, lig sonunda, 5 birincilik kupasıyla döneceklerini belirterek başarılarında büyük katkısı olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’da başarılarıyla adından söz ettiren karate takımını, antrenörlerini ve çocuklarını spora teşvik eden ailelerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

29 Mart -1 Nisan tarihlerinde Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde düzenlenecek olan “Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası Milli Takım” seçmelerine de katılacak olan takım yoğun antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.