Çatalca’nın sırtı yere gelmez

Çatalca’nın sırtı yere gelmez
Çatalca Belediyesi Güreş Takımı İstanbul Güreş İl Şampiyonası seçmelerinde büyük bir başarı göstererek toplamda 3 altın 4 gümüş 4 bronz madalya kazandı.

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İstanbul Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilen İstanbul Güreş İl Şampiyonası seçmelerinde de güreşçiler Çatalca adına şampiyon olmak için minderde kıyasıya mücadele ettiler.

Antrenörleri İlyas Demiroğlu ve Gökhan Akçen tarafından çalıştırılan takım çekişmeli geçen müsabakaların sonunda toplamda 3 altın 4 gümüş 4 bronz madalya kazanarak grup müsabakalarına katılma hakkı elde ettiler.Birinci olan Doğukan Toprak, Ali Tuğra Akkoç, ikinci olan Yıldıray Pala, Batuhan Bardak, üçüncü olan Ali Osman Güngördü , Alaaddin Pala ve Deniz Mert Metin düzenlenen ödül töreniyle  madalyalarını aldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara duyduğu mutluluğu dile getirerek sporcuları, ailelerini ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.