Çatalcaspor 3 puanı uzatmada kaçırdı  1-1

Çatalcaspor 3 puanı uzatmada kaçırdı  1-1
TFF 3.lig 1. Grupta play-off’u hedefleyen iki takım arasında oynanan karşılaşmada ev sahibi Çatalcaspor 30. Dakikada Hüseyinle öne geçtiği karşılaşmanın 90+2. Dakikasında  gelişen Karaköprü atağında Nuh Aşkın’ın attığı gole engel olamadı ve sahadan 3 puan


 

Çatalca sahasında oynanan karşılaşmada play-off hesapları yapan iki takım karşı karşıya geldi.  Ev sahibi Çatalcaspor haftalardır kötü gidiş hatta son vermek istediği karşılaşmada Karaköprü Belediye karşısında ilk yarıda üstün bir futbol oynadı. Rakibini adete kendi sahasında hapseden ev sahibi Çatalcaspor ilk iki dakika içinde direkten dönen iki topundan sonra bu baskılı futbolunun karşılığını 30. Dakikada attığı golle aldı. Gelişen atakta Hüseyinle golü bulan sağrı kırmızılı ekip, ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı.  Maçın ikinci yarısında zaman zaman atak yapmasına rağmen farkı ikiye çıkartamayan ev sahibi Çatalcaspor orta sahada topu ayakta tutamayarak rakibinin daha etkili olmasına neden oldu. 

Köşe vuruşu verdi pozisyon yarattı. 

Karşılaşamanın 90+2. Dakikasında gelişen atakta sağ kanattan yapılan ortada , topa müdehale eden Karaköpqrülü oyuncu olmasına rağmen, karşılaşmanın orta hamemi Mehmet Semih GÜçlü’nün kararı köşe vuruşu oldu.  Bu vuruştan sonra gelen topu Nuh Aşkın gole çevirdi.  Maçın uzatma dakikasında verilen bu pozisyonun ardından kalesinde beraberlik golünü gören Çatalcaspor sahadan hesapladığı gibi üç puanla değil, bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. 

5 haftada 5 puan

TFF 3.lig 1. Grupta ligin ikinci yarısının ilk haftasında kendi sahasında , kendi seyircisi önünde Tokatspor’u 3-1 mağlup eden Çatalcaspor, ikinci maçta Sultanbeyliği Belediyespor’la golsüz beraberlike ayrıldı,  ligin ikinci yarısının 3. Haftasında kendi sahasında 52 Orduspor’a 3-1 mağlup olan Çatalcaspor, 4. Haftada deplasmanda Serik Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.  Kendi sahasında son olarak oynadığı karşılaşmada galibiyet parolasıyla çıktığı Karaköprü Belediyespor karşılaşmasında uzatma kalesinde gördüğü golle sahadan yine galibiyetle ayrılamadı ve haftayı bir puanla kapadı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 5. Karşılaşmada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet 2 beraberlik alan sarı kırmızılı ekip 5 puan toplayabildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.