Çatalcaspor, Batman’a bileniyor

Çatalcaspor, Batman’a bileniyor
Lige Çine Madranspor galibiyeti ile start veren Çatalcaspor’da gözler Pazar günü Çatalca Ziya Altınoğlu Stadında oynanacak olan Batman Petrolspor maçına çevrildi.

Takım olarak büyük moral bulan ve bu moralle Batman Petrolspor maçına hazırlanan sarı-kırmızılılar, bu maça da galibiyet parolasıyla çıkacak. Hazırlıklarını Teknik Direktör Kadir Akbulut gözetiminde Kaleiçi tesislerinde sürdüren Çatalcaspor’da Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, Çine Madranspor maçının geride kaldığını, sadede Batman Petrolspor maçına kilitlendiklerini dile getirdi.

Hazırlıkların galibiyet üzerine yapıldığını söyleyen Naroğlu, “Çatalcaspor olarak bizim için oynanan maç geride kalmıştır ve o geride bıraktığımız maçlarda yapılan hataları bir sonraki maçta tekrarlamamak için çalışıyoruz. Çine Madranspor maçından alınan galibiyetin önemi bize göre Batman Petrolspor maçı ile ortaya çıkacaktır. İnşallah Batman Petrolspor maçından da istediğimiz neticeyle ayrılır, taraftarımızın önündeki ilk sınavımızı da başarıyla geçmiş oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.