Çatalcaspor, bu kez 3. Grupta

Çatalcaspor, bu kez 3. Grupta
Tarihinde ilk kez geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Ligde mücadele eden ve ilk yılları olmasına rağmen başarılı bir sezonu geride bırakan Çatalcaspor, ikinci yılında Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer aldı.

 Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Grupta yer alan sarı-kırmızılılar, bu sezon farklı illerin takımlarıyla eşleşti. Kura çekimine Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Yöneticilerden Hasan Esgar ve Arif Yıldız katıldı.

Kura çekimi için kürsüye çıkan Gökçe, Esgar ve Yıldız üçlüsünden Arif Yıldız grubu belirleyen kurayı çeken isim oldu. Objektiflere mutlu bir şekilde poz veren Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Yöneticilerden Hasan Esgar ve Arif Yıldız, zorlu bir grupta yer aldıklarını söylediler.

Çatalcaspor’un ikinci sezonunda işinin o kadar kolay olmayacağını söyleyen üçlü, sezonu en iyi yerde tamamlayıp, oluşacak kadro ile söz sahibi olmak için mücadele edeceklerini dile getirdiler. Çatalcaspor’un grubunda Spor toto 3. Ligin yeni takımı Dersimspor ve Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptan küme düşen TKİ Tavşanlı Linyitspor’da yer aldı. Diğer takımlar geçtiğimiz sezon yine Spor Toto 3. Ligde yer alan takımlar oldular. Sarı-kırmızılıların grubunda İstanbul’dan sadece Beylerbeyispor yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.