Çatalcaspor, Kırıkhan yolcusu

Çatalcaspor, Kırıkhan yolcusu
Bugün deplasmanda Kırıkhanspor’a konuk olacak olan Çatalcaspor, Play-Off’u garanti altına alma adına bu önemli maç için dün Kırıkhan’a gitti.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde lige veda eden Türk Metal Kırıkkalespor’u zorlanmasına rağmen 1-0 mağlup eden Çatalcaspor, Play-Off’ta rakibi olan Kırıkhanspor’u mağlup edip son iki haftaya avantajlı girmeyi amaçlıyor. Takım olarak Play-Off’a inanan sarı-kırmızılılar, bu önemli maç öncesi hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptı.

Spor Toto 3. Ligde üçüncü sezonunu geçiren ve bu sezon büyük bir başarıya imza atan Çatalcaspor, Spor Toto 2. Lige yükselme adına adeta tek yürek oldu. Kırıkhanspor deplasmanından alacakları galibiyetle Play-Off’a bir adım daha yaklaşmak isteyen sarı-kırmızılarda morallerin iyi olduğu gözlerden kaçmadı.


Denk güçte olduğu rakiplerine karşı iyi mücadele eden Çatalcaspor’da son haftalarda alınan galibiyetler ve alınan puanlar taraftarı da umutlandırdı. Kırıkhanspor ve kendi evlerinde oynayacakları Düzcespor maçından 6 Puanla ayrılıp Dersim deplasmanına Play-Off’u garantilemiş olarak gitmek istediklerini söyleyen yöneticiler, zoru başarıp olmaz denileni hayata geçirmek için mücadelelerini son dakikaya kadar sürdürmek istediklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.