Çatalcaspor, Kömür’ü geçemedi: 0-1

Çatalcaspor, Kömür’ü geçemedi: 0-1
Spor Toto 3. lig 1. Grupta mücadele eden ve Play-Off’u kovalayan Zonguldak Kömürspor, deplasmanda konuk olduğu Çatalcaspor engelini 29. dakikada Hüseyin’in golü ile 1-0 geçerek Play-Off’u büyük bir ölçüde garantiledi.

Çatalcaspor kendi saha ve seyirci avantajı ile çıktığı maçta güçlü rakibi Zonguldak Kömürspor karşısında ilk dakikalardan itibaren golü arayan taraf olarak göründü. Erhan’ın ilk dakikalardaki etkili oyunu Çatalcaspor’u golü çok yaklaştırdı. Sol taraftan topu ceza alanı içerisine gönderen Erhan, müsait pozisyonda takım arkadaşı Muhammet’i gördü. Muhammet topu boş kale yerine üstten farklı şekilde auta attı.

Bu golden sonra bir kez daha kaleci ile karşı karşıyla kalan Muhammet, bir kez daha topu kale yerine kalecinin üzerine vurunca bir anda iki golün kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi kuran konuk Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’tan gemlen coşkulu taraftarının desteği ile maçı lehine çevirmesini bildi. 29. dakikada kazanılan serbest atışta topun başına geçen Hüseyin Yılmaz, takımını 1-0 öne geçiren golü Çatalcaspor ağlarına bıraktı 1-0.

Bu golün şokunu üzerinden atamayan Çatalcaspor, 33. dakikada Erhan’ın, direkt kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla adeta dondu kaldı. Bu pozisyonda hakemin Erhan’a neden kırmızı kart gösterdiğini hiç kimse çözemedi. Top dışarı çıkınca pozisyon öncesi yaşanan bir karambolda yerde kalan Zonguldak Kömürspor’lu oyuncuya kasti girdiği tahmin edilen fakat oyuna taç atışı ile başlanmasına ise bir anlam verilemedi. Yapılan itirazlar neticesiz kalınca Çatalcaspor bu dakikadan sonra sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı ve ilk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Çatalcaspor’un skora eşitlik getirmesi çabaları sonuç vermedi ve müsabaka Zonguldak Kömürspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.