Çatalcaspor, tatil provası yapacak

Çatalcaspor, tatil provası yapacak
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden ve ligi oldukça rahat bir yerde tamamlamayı garantileyen Çatalcaspor, sezonun son maçını Pazar günü Antalya deplasmanında Manavgatspor ile oynayacak.

 Bu maç için hazırlıklarını oldukça rahat bir ortamda sürdüren ve kendilerini fazla sıkmayan oyuncular, sezonun son maçına Tatil edasıyla gidecek. Türkiye’nin en önemli Tatil yerlerinden olan Antalya’da yazın çoktan geldiği, Manavgatspor maçının kavurucu sıcağın altında oynanacağı tahmin ediliyor. Takım olarak bu maça her zaman olduğu gibi prestij için çıkacak olan Çatalcaspor, ligi galibiyetle tamamlayıp sezonu da bir anlamda moralli kapamak istiyor.

Çatalcaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, sezonun son maçı için Pazar günü Manavgatspor ile oynayacakları maç için Cumartesi günü Hava Yolu ile Antalya’ya gideceklerini söyledi. Ligin son maçını üç puanla kapamak istediklerini söyleyen Naroğlu, tatile galibiyet alarak çıkmak istediklerini söyledi. Sezonun bitimine sadece 90 dakikanın kaldığını belirten Naroğlu, “Bu sezon ilk kez mücadele ettiğimiz Profesyonel Ligin ne kadar zor olduğunu bizzat yaşayarak görmüş olduk. Bu sezondun tecrübeler edindik ve yeni sezonda sıkıntılarımız biraz daha asgariye inecektir.

Günahı ve sevabı ile koca bir sezonu da geride bıraktık. Bu takımın ligde kalması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde tek maçımız var o da Antalya’nın kavurucu sıcağında oynayacağımız Manavgatspor maçı. Bu maçtan üç puanla ayrılıp sezonu galibiyetle kapamak istiyoruz. İnşallah iyi netice ile evimize döner, mağlubiyetle başladığımız sezonu galibiyetle kapamış oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.