Çatalcaspor, tek yürek oldu

Çatalcaspor, tek yürek oldu
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta kendi saha ve seyircisi önünde Profesyonel lig tarihinin ilk maçını İstanbulspor ile oynayacak olan Çatalcaspor, tek yürek oldu ve bu zorlu maçı beklemeye çekildi.

Kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları zorlu maç için tüm hazırlıklarını tamamlayan Çatalcaspor, galibiyet için pusuya yattı. Çatalcaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, İstanbulspor’a karşı çok zorlu bir maç oynayacaklarını, bu zorluğu alacakları galibiyetle kolaya çevirmek için çaba göstereceklerini söyledi. Tarihlerinde ilk kez bir profesyonel puan maçını kendi sahalarında oynayacaklarının heyecanı ile Pazar gününü beklediklerini söyleyen Naroğlu, “Pazar günü bizim için bir milat olacak. İlk kez seyircimiz önünde puan mücadelesi vereceğiz.

İnşallah ilk maçımızdan ilk galibiyeti alarak ayrılır bu da bizleri mutlu eder. Takım olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve maç saatini beklemeye çekildik. Tüm oyuncularımız, bu maçı kazanacaklarını ve puan sıralamasında üstlere doğru tırmanacaklarına inanıyor. İnşallah taraftarımızın da desteği ile İstanbulspor gibi güçlü bir rakibi evlerine eli boş gönderir evimizde oynayacağımız ilk maçı üç puanla kapamış oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.