Çatalcaspor ve dostluk kazandı

Çatalcaspor ve dostluk kazandı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çatalcaspor sezonun 29. Haftasında Silivrispor’la karşı karşıya geldi.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın yalnız bırakmadığı bölgenin iki takımını karşı karşıya getiren maçta Çatalcaspor ile Silivrispor kozlarını Çatalca’da paylaştı. Ziya Altınoğlu Stadı’nda oynanan derbide gruplarında Play-Off için iddialı konumda olan iki takımın mücadelesi nefes kesti. 




Çatalcaspor ve Silivrispor mücadelesinde gülen taraf ev sahibi ekip Çatalcaspor oldu. İki takım taraftarının ve protokolünün yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısında atak bir oyun ortaya koyan kulüpler bu yarıda gol sevinci yaşayamadı. Goller maçın ikinci yarısında geldi. 51.dakikada Arif Güner penaltıdan attığı gol skoru 1-0  yaparken , maçın 54. dakikasında Gökhan Günel’in şutu rakip kaleyi bularak durumu 2-0 yaptı.


Bol sarı kartlı geçen karşılaşma Çatalcaspor’un 2-0 galibiyetiyle sona ererken takım puanını 46’ya yükseltti.



Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara karşılaşma sonrası her iki kulübü de tebrik ederek iki takımında kendilerine yakışır mücadele verdiğini ifade etti. Bölgenin köklü iki takımının mücadelesini izlemekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Cem Kara “Bölgemizin iki köklü takımı arasında nefes kesen bir mücadele izledik. Bu zevkli ve çekişmeli geçen maçı Çatalcaspor kazandı ama spor dostluk demektir, sonuçta komşu takım taraftarlarının barış, sevgi ve kardeşlik içinde izlediği bir maç izledik ve dostluk kazandı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.