ÇATALCASPOR’A DESTEK YAĞDI

ÇATALCASPOR’A DESTEK YAĞDI
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çatalcaspor’a hafta sonunda yapılan kahvaltılı toplantıda büyük destek geldi.

Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da bizzat katıldığı toplantıda sarı kırmızılı yönetime hem iş adamlarından hem de sivil toplum örgütlerinden gelen destekler yönetimi de fazlasıyla memnun etti.
Çatalca Şoförler Odası Başkanı Sacit Şık, Çatalca Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Önder Erbil, Çatalca Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Cafer Dağ, Çatalca Otobüsçüler Derneği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Ergün, Çatalca Otobüsçüler Dernek Başkanı Yardımcısı Hüseyin Aydın ve Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı ’ın yer aldığı toplantıdan Çatalcaspor’a ciddi bir destek sözü çıktı.
İLK OTOBÜSÇÜLER DERNEĞİNDEN: 5 BİN TL
Toplantıda söz alarak konuşan Çatalca Otobüsçüler Dernek Başkanı Yardımcısı Hüseyin Aydın, nakit olarak 5 Bin TL’nin yanı sıra daha sonra ödenmek üzere 5 Bin TL daha destek sözü vererek alkış topladı. Geçtiğimiz sezon da sarı kırmızılı yönetime dışarıdan büyük destek verdiği öğrenilen Çatalca Otobüsçüler Derneği’nin bu jesti Çatalcaspor cephesinde büyük bir sevinç ve memnuniyet yarattı.
OTOBÜSÇÜLER DERNEĞİ ÇATALCASPOR’UN ARKASINDA
Çatalca Otobüsçüler Derneği yeni sezonda Çatalcaspor’a tam destek verecek. Yönetim tarafından yapılan açıklamada geçtiğimiz sezona kadar verilen desteğin artarak sürdürüleceği kaydedildi. Otobüsçüler Derneğinin yeni sezonda sadece maddi olarak değil ulaşım konusunda da sarı kırmızılılara tam destek olacağı, bir temsilcisini de Çatalcaspor’la daha yakından ilgilenmesi için görevlendireceği elimize ulaşan bilgiler arasında.
Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cafer Dağ, esnafa ulaşma konusunda Çatalcaspor’a destek olacaklarını, bu konuda da bir temsilcilerini Çatalcaspor’un emrine sunacaklarını söyledi. Dağ, yaptığı konuşmada “Çatalcaspor’a kendi bünyemizde de tanıtıcı reklamlar yaparak esnafa ulaşacağız. Esnaftan ne kadar yardım alabilirsek, aldığımız yardımları makbuz karşılığında kulübe teslim edeceğiz. Kulübün kasasına Oda’dan resmi maddi yardım yapma şansımız yok. Yasada böyle bir şey yok.” ifadesini kullandı.
Toplantıda söz alan Çatalca Otobüsçüler Derneği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Ergün  de Çatalca Otobüsleri Esnafı olarak uzun yıllardan beri Çatalcaspor’un yanında olduklarını, bu yıl da olmaya devam edeceklerini söyledi. Ergün “Çatalca otobüsleri esnafı olarak uzun yıllardır Çatalcaspor’un yanındayız. Desteğimiz bu yıl da sürecektir. Üzerimize düşeni yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu.
Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Tutun da bir açıklama yaparak  Çatalcaspor’un bir çalışanı gibi destek olacaklarını söyledi. Maçlarda tribünlerin dolması için de gerekeni yapacaklarını kaydeden Tutun “Üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye hazırız.” dedi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.