Çatalcaspor’a Tuğba Uzun’dan tatlı moral

Çatalcaspor’a Tuğba Uzun’dan tatlı moral
Pazar günü yeni sezonda ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı önemli Batman Petrolspor maçı öncesi Çatalca’nın köklü damak tadından olan Taner Pastaneleri, sarı kırmızılılara tatlı moral verdi.

Taner Pastaneleri sahibi Tuba Uzun’un takımın idmanına gelerek oyunculara tatlı ikramında bulunması, zorlu Batman Petrolspor maçı öncesi oyunculara büyük moral oldu. Çine Madranspor galibiyeti ile moral bulan ve bu moralin üzerine tatlı ikramında bulunan Tuba Uzun, takıma Pazar günkü maçta başarı dileklerini iletti. Kendilerine Batman Petrolspor maçı öncesi tatlı ikramında bulunan Uzun’a teşekkür ettiklerini söyleyen Çatalcaspor Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, bu moralle Pazar günkü maçtan da galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

Takımın her zaman desteğe ihtiyacının olduğunu söyleyen Lokman Naroğlu, “Destek turlarının ilkini Taner Pastaneleriyle aldık. Bundan sonra Çatalca’da ikamet eden ve bu ilçe halkına hizmet eden tüm esnafların ve iş adamlarının desteğini her zaman arkalarında görmek istediklerini söyledi. Bunun bir başlangıç olacağını söyleyen Naroğlu, Çatalcaspor’a bir adım gelen herkes bu takımın başarısında bir çivi çakmış olabileceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.