Çatalcaspor’dan Tekirdağ’a “3. Lige hoş geldiniz”

Çatalcaspor’dan Tekirdağ’a “3. Lige hoş geldiniz”
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve bu lige Tekirdağ Stadında oynadığı maçta rakipleri Edirnespor’u mağlup ederek çıkan Çatalcaspor’da Yöneticiler o önemli maçta Çatalcaspor’u destekleyen Tekirdağspor Camiasını bir yıl aradan sonra Spor Toto 3. Li
“Geçtiğimiz sezon Tekirdağ Stadında Spor toto 3. Lige çıkan takım Çatalcaspor’da ve bu sezon da aynı mutluluğu yaşayan takım ev sahibi Tekirdağspor oldu. Bizim 3. Lige çıktığımızda camiamıza tribünleri tıka basa dolduran Tekirdağspor taraftarları ve camiası, büyük destek verdi. Bu desteğin karşılığı olan iyi dilet temennilerimizi sarı-siyahlı kulübe iletiyor, Spor Toto 3. Lige hoş geldiniz diliyoruz.


İnşallah bu ligde kalıcı olurlar ve Tekirdağ iline yakışır şekilde mücadelelerini gösterirler. Yeni sezonda Çatalcaspor camiası olarak Tekirdağspor’a 3. Ligde b.aşarılar diliyoruz” denildi. Diğer taraftan Spor toto 3. Lige yükselme başarısı gösteren Cizrespor, Yomraspor,  Dersimspor, Kozan Belediyespor, Kastamonuspor 1966, Zara Belediyespor,  Bordum Belediyesi Bodrumspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Düzcespor Kulüplerini de ayrıca kutladıklarını söyleyen Çatalcaspor yönetimi, bu takımlara da yeni sezonda başarı dileklerini ilettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.