Çek Cumhuriyeti:0 - Türkiye:2

Çek Cumhuriyeti:0 - Türkiye:2
Milli Takımımız, kötü başlayıp toparlandığı EURO 2016 yolunda zorlu bir virajı daha kayıpsız geçti! Ay Yıldızlılar, Çek Cumhuriyeti'ni deplasmanda Selçuk İnan ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-0 yenerek, Play-Off için büyük avantaj elde etti.




EURO2016 Elemeleri'nde Milli Takımımız, kritik maçta Çek Cumhuriyeti'ne konuk oldu. İzlanda ile birlikte finallere kalmayı garantileyen rakibimiz karşısında Milliler temkinli bir oyun sergiledi. Kaleyi bulan ilk şutun 55. dakikada Çekler'den geldiği maçta Ay Yıldızlılar, 62. dakikada Selçuk İnan'ın penaltısı ile öne geçti. 79. dakikada ise sahneye Arda çıktı ve enfes bir asistle topu buluşturduğu Hakan Çalhanoğlu maçın skorunu ilan etti: 2-0
Milli Takımımız bu galibiyetle Kazakistan'an 3 puanla dönen takipçisi Hollanda'nın 2 puan önünde üçüncülüğünü korudu. Ay Yıldızlılar, gruptaki son maçında salı akşamı İzlanda'yı Konya'da ağırlayacak. Milillerimize Play-Off'a kalması için bu maçta beraberlik bile yetecek.
Fatih Terim kritik maçta takımını sahaya Volkan Babacan, Şener, Serdar, Hakan Balta, Caner, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Selçuk, Oğuzhan, Arda, Cenk Tosun 11'i ile sürdü.
 
Ev sahibi Çek Cumhuriyeti ise karşılaşmaya Vaclik, Kaderabek, Suchy, Prochazka, Novak, Pavelka, Darida, Dockal, Lafata, Krejci, Sural 11'i ile başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.