Cem Kara, “ÇatalcaSpor Çatalca’nın ortak değeridir”

Cem Kara, “ÇatalcaSpor Çatalca’nın ortak değeridir”
Çatalca Belediyesi’nin Şubat Ayı Belediye Meclis toplantısının ikinci birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında yapıldı.

Çatalca Belediyesi’nin Şubat Ayı Belediye Meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında yapılan mecliste komisyonlardan gelen 2 madde görüşüldü.

Yeni sokak isimleri belirlendi

Meclisin 1. gündem maddesi, “İlçemiz ve mahallelerinde bulunan yolların isim değişikliği” ile ilgili “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Harita Müdürlüğü’nün yazısı ve ekine istinaden yazı ekinde gönderilen liste tarafımızca incelenmiş olup, söz konusu değiştirilmesi düşünülen sokak isimlerinin yerine, tekliflerimiz hazırlanarak yazımız ekinde sunulmuştur. Bahse konu sokak isimlerinin değiştirilmesi konusunun Büyükşehir Belediye Meclisinin takdirine sunulması komisyonumuzca uygun bulunmuştur” şeklinde İmar Komisyon Raporu okundu. Rapora göre, Kalfaköy Mahallesi’nde mevcut olan Himmet Sokağın ismi Bağlarbaşı Sokak, Örcünlü Mahallesi’nde ki Işık Sokağın ismi Gür Sokak, Karacaköy Mahallesi’nde ki  Samanyolu Sokağın ismi Karacabey Sokak, Atatürk Mahallesi’nde bulunan Zaman Sokağın isminin Şehit Kazım Kurtcan Sokak olması yönündeki ilçe teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. Maddesi, “Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği doğrultusunda yol boyu ticaret teşekkül eden konut parsellerindeki zemin kat veya açığa çıkan bodrum katlarının kullanımı” ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek, komisyon raporu oy çokluğu ile müdürlüğe iade edildi.

Meclis gündem dışı söz almak isteyenlerin konuşmaları ile devam etti. Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Meclis Üyesi Ufuk Akın, bir önceki oturumda Çatalca Belediyesi’nin üye olduğu Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği ile ilgili meclis üyelerine geniş bilgi verdi.

Çatalca Spor etrafında kenetlenmeliyiz

Çatalca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe’de konuşmasında, takımın iyi günlerinde olduğu gibi zor günlerinde de parti ayrımı olmaksızın meclis üyelerinin ve vatandaşların Çatalca Spor ’un etrafında kenetlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Gökçe konuşmasında, “4 yıl önce Çatalca’da Çatalca Spor ’la hep birlikte bir bayram havası yaşamışsak, inşallah bu günlerde de Çatalca Spor ‘un etrafında siyasi görüşümüz ne olursa olsun halk olarak, taraftar olarak yer almamız lazım. Özellikle seçilmişler olarak bizler bir adım önde olmalıyız. Sayın Başkana teşekkür ediyorum, her zaman Çatalca Spor ‘un yanında olduğu için, bu centilmenliği tüm meclis üyelerimizden, müdürlerimizden, halkımızdan, taraftarlarımızdan bekliyorum” şeklinde konuşarak, “Hep birlikte tarihler yazdığımız takımımızı hep beraber destekleyelim. İllerin çıkmak istediği 3. Ligde takımımız zor günler geçiriyor. Takımın düşmesini isteyenleri bunun için sevinenleri ben Çatalcalı olarak kabul etmiyorum. İnşallah hep beraber bunu da atlatacağız. Sizlerden beklentimiz maddi değil manevi desteklerinizdir” dedi.

Bazı insanlar başarısızlıktan nemalanır

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara konuya dair görüşlerini açıklamaya, “Çatalca Spor Çatalca’nın ortak değeridir” sözleriyle başladı. Başkan Cem Kara konuşmasında, “Çatalca Spor Çatalca’nın ortak değeridir. Zaman zaman spor kulüplerinde inişli çıkışlı grafikler olacaktır. Dünya kulübü bile olsanız zaman zaman sıkıntılı ve güç durumlara düşebiliyorsunuz. Çatalca Spor nasıl ki süper amatörden yukarılara doğru çıktıysa çıktığında yanında olmuşsak, en kötü gününde, en sıkıntılı gününde son dakikasına kadar biz takımımızın, kulübümüzün, yönetimin, antrenörün, sporcu arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tabii ki bazı insanlar başarısızlıktan nemalanırlar, onlar için ilçenin ortak değerleri olması çok önemli değildir. Ellerini ovuşturan insanlar her zaman olacaktır. O nedenle Sayın Başkanım bu zor günlerde duygusal olabilirsin fakat bunlara takılmamak gerekir. Ben imkânsızlıklar içerisinde pek çok şeyin yapıldığını, yapılmakta olduğunu biliyorum. Bende sizlerle birlikteyim” ifadelerine yer vererek spor müsabakalarında yenmenin de yenilmenin de olduğunu belirterek Çatalca Spor ‘un bu sıkıntılı durumdan çıkacağına inancının tam olduğunu ve Çatalca Spor ‘un her zaman yanında olacağını vurguladı.

Çatalca Belediyesi’nin Şubat Ayı Meclis toplantısı 5 Mart 2018 Pazartesi saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.