Cem Kara, “Çatalcaspor yaşantımızın bir parçası oldu”

Cem Kara, “Çatalcaspor yaşantımızın bir parçası oldu”
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcaspor Futbol Takımı’nı ziyaret ederek antrenman öncesi Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Teknik Direktör Kadir Akbulut ve sporcularla bir araya geldi.
 Çatalcaspor’un Çatalcalılar için önemine değinen Başkan Cem Kara ziyaretinde “Sizler belki farkında değilsiniz ama biz sizinle yatıp kalkıyoruz, yani Çatalcaspor yaşantımızın bir parçası. Ben öğretmen bir kişi olarak görevler ayrımına çok dikkat eden bir insanım. Hasan Başkanın görevine hiçbir zaman karışmam ya da hocamızın görevine, kararlarına karışmam. Sizlerin aldığı kararlara katkı sunarım uzaktan takip ederim, çokta rahatsız etmek istemem. Hatta pek çok zamanda görünmemeye çalışıyorum fakat hocamda biz sizin daha çok görünür olmanızı istiyoruz dedi. Bu nedenle bende bugün Manisa maçı öncesi sizlerle bir araya geldim” dedi.


Seven sevilen herkesin günü kutlu olsun


Başkan Cem Kara ziyaretinde sporun amacının barış, kardeşlik olduğunun altını çizerek “Öncelikle seven ve sevilen herkesin gününü kutluyorum. Başta anneleriniz, eşleriniz, çocuklarınız olmak üzere. Herkesin sevdiği biri var, öncelikle bu sevgi bizleri dünyaya getiren annemizle başlıyor. Bir zaman sonra kardeşlerimize, eşlerimize ve sonra çocuklarımıza duyduğumuz sevgiler var. Sevgi yaşamın her tarafında var yani sporda da var. Herhangi birinizin sakatlanması herhangi birinizin bir sıkıntıya düşmesi şampiyonlukla vs. ölçülecek bir şey değil. Önce sağlık gelir. Ben sağlığınızı alınan ya da alınmayan puanlarla hiçbir şeye değişmem. Sporun amacı gerçekten dostluk olmalı, barış olmalı kardeşlik olmalı.


Sporcunun centilmen olması birbirini kollaması onun sakatlanmamasını istemesi benim hep arzu ettiğim şey olmuştur. Zaman zaman tribünlere de çok kızıyorum. Bu ve benzer olaylardan dolayı yıllarca Denizli’de görev yaparken maçlara gitmedim. Taş atılıyor, küfür ediliyor, hakaret ediliyor, ağıza alınmayacak konuşulmayacak küfürler oluyor bunlar Türkiye’de ve Avrupa’da var, yaşanıyor. Bu hafta siz görmediniz ama biz hafta sonundaki maçtan çok hoşnut olmadık.


Tribünlerde sıkıntı yaşandı gerek Halide Edip Adıvar seyircisi gerek bizim seyircimiz. Bu işler hep bir kıvılcıma bakıyor. Bunu dengeleyecek en önemli unsurlar aslında sizlersiniz, sizin bir hareketiniz, hakemin bir kararı insanları patlama noktasına getiriyor. Sporun bütün dallarını takip etmeye çalışıyorum. Çatalcaspor’u da bal liginden itibaren yakinen takip etmeye çalışıyorum. Yoğun olduğum zamanlarda maça gelemesem de telefonumdan takip ediyorum. Dediğim gibi yaşamımızın bir parçası oldu Çatalcaspor. İlçe için, Çatalca için, bizim içinde heyecandır. Bu gözle bakıyoruz, başarıda gelirse tabii daha çok insanların tribünlere gelmesine vesile oluyor, daha çok insan sahip çıkıyor” şeklinde konuştu.

Desteğimiz devam edecek

Önümüzdeki maçlarda kulübe başarılar dileyen Başkan Cem Kara “Sizlere başarılar diliyorum, sizlere inanıyoruz, güveniyoruz. Hasan Başkanımızla, Kadir Hocamızla sizlerle bir kardeş gibi bu işi götürüyoruz ve hiçbir yerden destek almıyoruz bunu da açık açık söylüyorum. Sanayicilerimiz, iş adamlarımız var her toplantıda gündeme getiriyorum kulübe destek olmalarını fakat olmuyorlar. Biz İstanbul’un en küçük bütçeli ilçesiyiz ama kendi imkânlarımızla spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Çatalcaspor Futbol Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Teknik Direktör Kadir Akbulut ve futbolcular Başkan Cem Kara’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kendilerini daha sık görmek istediklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.