Cihangirspor farkını gösterecek

Cihangirspor farkını gösterecek
Birinci Amatör Lig'de mücadele eden Avcılar Cihangirspor, Gaziosmanpaşa Yıldız Tabya'yı 2 – 1 yendi. Firuzköy Belediye Stadı'nda oynanan maçta 23'ncü dakikada penaltıdan 1 – 0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayah Cihangirspor, 33'üncü dakikada beraber

 İkinci yarıda da mücadeleci bir yapı ortaya koyan Cihangirspor, aradığı golü 61'nci dakikada yakaladı ve maç 2 – 1 sona erdi.

"CİHANGİRSPOR FARKINI GÖRECEKSİNİZ"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Cihangirspor Kulübü Başkanı Ednan Çoban, “Bugün takımımızın bu ağır sahada kazandığı 3 puan bizleri mutlu etti. Şimdilerde takımımız kendini buluyor, çok daha iyi günler bizi bekliyor.

Liglerde artık Cihangirspor farkını göstereceğiz. Yeni gelenler oyuncular takıma yeni uyum sağladılar ve adapte oldular. Yeniler ile eskilerin uyumunu bugün sahada gördük. İşte özlediğimiz takım bu. Artık önümüzdeki haftalarda daha iyi bir Cihangirspor göreceksiniz. Futbolcularımız bugün elinden geleni yaptılar, bizler onlara güveniyoruz, onlar da bize güven veriyorlar. Taraftarlarımız da bizleri yalnız bırakmıyorlar. Avcılar'da futbolun yüzü bizim ile gülecek" dedi.




"HAKEMLER BİZE KARŞI AGRESİF"

Hakemlerin Cihangirspor'a karşı agresif bir tavır içinde olduğunu iddia eden Kulüp Başkanı Çoban, "Rakiplerimize karşı öyle olmuyorlar. Cihangirspor kendi sahasında farkını gösteriyor. Cihangirspor'u Avcılar’daki Amatör Spor Kulüplerinin Başkan ve yöneticileri de maçlarda yalnız bırakmıyorlar. Kendilerine teşekkürü borç biliyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.