CİHARGİR SPOR LİGE HIZLI BAŞLADI

CİHARGİR SPOR LİGE HIZLI BAŞLADI
Avcılar Cihangirspor hızlı başladı, ilk maçı galibiyet ve 3 puanla kapattı. 1. Amatör ligde mücadele eden Avcılar Cihangirspor, ligin ilk maçında Firuzköy Stadında karşılaştığı Zeytinburnu Zafer Spor'u 2-1'le geçmeyi başardı.
Avcılar Cihangirspor'un Firuzköy Stadındaki Zeytinburnu Zafer Spor ile oynadığı müsabakada taraftarlar, bürokratlar, STK temsilcileri de stattaki yerlerini aldılar, desteklerini gösterdile. Cihangirspor'a tribünlerden yoğun desteğin yaşandığı maçta 90 dakika coşku ve heyecan vardı. Cihangirspor 22. dakikada Aydın'ın gölü ile öne geçti, Zeytinburnu Zafer Spor ise 44. dakikada eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 sonucuyla tamamlandı.

ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Cihangirspor adeta rakip kaleyi abluka altına aldı. Neredeyse tek kale oynanan maçta Cihangirspor'un beklediği gol 71. dakikada Cihat'tan geldi. Gol sonrası tribünler ayağa kalktı, gol sevinci görülmeye değerdi. Bu sezon 1. Amatör'de herkesin favorisi olarak gösterilen Cihangirspor sezonun ilk maçında liglere en hazır takım olarak biliniyor.

Avcılar Cihangirspor ile Zeytinburnu Zafer Spor arasındaki müsabakayı Kulüp Başkanı Ednan Çoban ve yönetim kurulu üyeleri de tam kadro izlediler. Müsabakayı İzleyenler Arasında Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Erol Aktaş, CHP Meclis Üyeleri Nedim Sukuşu, Mahir Budak, Mahir Doğan, İsmet Çelik, Murat Tercan, Fahrettin Uslu, İsmail Algül, Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Genç, Nevşehir Kapadokyalılar Dernek Başkanı Seçgin Özçelik, İYGAD Başkanı Ali Tarakçı ve STK yöneticileri de vardı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Avcılar Cihangirspor Kulüp Başkanı Ednan Çoban, "Bizde yüksek oranda heyecan vardı. Yoksa daha farkı olurdu. Çok gol kaçırdık, ilk maç olduğu için birazda stres vardı. Bundan sonra inşallah daha bol gollü maçlar izleyeteğiz Avcılar'ımıza. Şuanda takımımız 10 numara, bir eksiğimiz yok, fazlamız var. Bu takım bu sezon bu ligde tutulamaz. Avcılar'ı futbolla sahaya toplayacağız. Şuanda Avcılar'da en popüler Cihangirspor. Taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Aynı zamanda Avcılar'daki tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz, bizi yalnız bırakmadılar. Bu takıma benim, yöneticilerimizin ve taraftarlarımızın güveni tam. Böyle birlik - beraberlik olunca başarı da kaçınılmaz oluyor. Tüm Avcılarlıları bundan sonra oynayacağımız maçlarımıza davet ediyoruz. Futbolda Avcılar'ın yüzü bizim ile gülecek" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.