David Luiz Paris'e döndü!

David Luiz Paris'e döndü!
Fransa'yı ve dünyayı sarsan patlamaların ardından Avrupa ve Güney Amerika basınında "Paris'e dönmek istemiyorum" şeklinde açıklamaları yer alan Brezilyalı stoper David Luiz, PSG kampına katıldı.
Paris Saint Germain'in Brezilyalı stoper David Luiz Paris'e döndü. 28 yaşındaki oyuncu, ülkesinin Arjantin ile oynadığı Dünya Kupası Güney Amerika elemesi maçı ardından, (Patlamalardan dolayı) "Paris'e dönmek istemiyorum" açıklaması yapmıştı. Uruguaylı forvet Edinson Cavani de benzer açıklamalarda bulunmuştu.

Ancak David Luiz'in Arjantin maçının 88. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle haftaiçi oynananacak olan Peru maçında forma giyme şansı kalmadı. Böylece tecrübeli stoper Fransa'ya erken dönüş yaptı ve takımının kampına katıldı.

Son olaylarla ilgili de ülke basınından Globeesporte'ye açıklamalarda bulunanan David Luiz," Dönüyorum ama içim rahat değil. Fransa'da kalan kız arkadaşım ve diğer arkadaşlarımın yanında olmam lazım. Çalışmaya devam etmek için buraya dönmek zorundaydım" açıklamasını yaptı.

"Kulübün emriyle..."

İlk açıklamalarının ardından Paris'e dönmesi üzerine Twitter'daki birçok takipçisinden tepki alan Luiz, "Hiçbir şey bilmeyenlere sesleniyorum. ben buraya kulübün emirleri doğrultusunda geldim. Milli Takımım da bu karara saygı duydu. Ben takımımla birlikte kampın sonuna kadar kalmak isterdim. Ancak bazen aklıselim davranmalısınız ve durumları anlamaya çalışmalısınız. Tanrı hayatını kaybedenleri kutsasın" açıklamasını yaptı. 

Etiketler : David Luiz - David Luiz paris - David Luiz parise döndü - medyahaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.