Demir İnşaat Büyükçekmece: 77 - Galatasaray Odeabank: 86

Demir İnşaat Büyükçekmece: 77 - Galatasaray Odeabank: 86
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Galatasaray Odeabank, deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 86-77 yendi.
Bu sonuçla, sarı-kırmızılılar 9. galibiyetini alırken, ev sahibi ekip  14. kez mağlup oldu.

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin 5. dakikası 8-8 eşitlikle  geçildi. Walker'a verilen teknik faulün ardından Hardy, Summers ve Renfroe ile  sayılar bulan Galatasaray Odeabank, 9. dakikaya 21-13 üstünlükle girerken, ilk  periyodu da Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında 23-17 önde tamamladı.

İkinci periyoda Simpson'ın boyalı alandan bulduğu sayılarla başlayan  Demir İnşaat Büyükçekmece, 16. dakikada Walker'ın üç sayılık basketiyle  beraberliği yakaladı: 29-29. Savunmada sertliği artıran sarı-kırmızılılar,  Göksenin Köksal, Juskevicius ve Taylor ile hücumda da tempoyu yakalayarak 18.  dakikada skoru 37-29'a getirdi. Ev sahibi ekip, faul hakkını çeyreğin ortasında  dolduran Galatasaray Odeabank karşısında serbest atışlardan üst üste sayılar  bulsa da soyunma odasına 39-36 geride girdi.

İkinci yarı yüksek tempoda başlarken, Demir İnşaat Büyükçekmece 23.  dakikada oyunda bir kez daha dengeyi sağladı: 45-45. Periyodun son bölümünde  Hendrix ile boyalı alanda etkili olan Galatasaray Odeabank, final çeyreğine 64-57  önde gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.