Demir İnşaat Büyükçekmece'de 2'de 2 yaptı

Demir İnşaat Büyükçekmece'de 2'de 2   yaptı
Hazırlık sezonunda çok başarılı maçlara imza atan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi'nde de fırtına gibi esiyor.

Spor Toto Basketbol Süper Lig'in 2. haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece, deplasmanda Best Balıkesir'i 80-77 yenerek 2'de 2 yaptı.

Büyükçekmece maça iyi başladı

Balıkesir Yeni Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Demir İnşaat Büyükçekmece, ilk periyodu 12-11 önde kapattı. Oldukça çekişmeli geçen ikinci çeyrek karşılıklı basketlere sahne olurken, Best Balıkesir, Green'in son saniye basketiyle devreyi 34-33 galip kapattı.

Üçüncü periyodda Green, Ofoegbu ve Culpepper ile sayılar bulan Best Balıkesir'e Demir İnşaat Büyükçekmece, Hayes, Hannah ve Elridge ile karşılık verdi. Son bölümde hücumları daha iyi kullanan ev sahibi ekip, son çeyreğe 62-53 üstün girdi.

Hayes'ten 27 sayı

Son periyoda hızlı başlayana Demir İnşaat Büyükçekmece, 4 dakikalık süreçte önce farkı eritti ardından da 65-64 öne geçerken, oyundan kopmayan Balıkesir ekibi, son 2 dakikaya 73-70 önde girdi. Çekişmeli geçen son dakikalarda daha iyi hücum yapan Demir İnşaat Büyükçekmece, sahadan 80-77 galip ayrıldı. Demir İnşaat Büyükçekmece'de 27 sayı atan Hayes, maçın en skorer ismi olurken, Best Balıkesir'de Ofoegbu 19 sayı kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.