Demir İnşaat Büyükçekmece Macaristan ekibini ağırlıyor

Demir İnşaat Büyükçekmece Macaristan ekibini ağırlıyor
FIBA Europe Cup’ta ülkemizi temsil eden Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, Macaristan’ın güçlü ekiplerinden Egis Körmend’le Büyükçekmece’de karşılaşıyor.

FIBA Europe Cup’ta elde ettiği başarılı sonuçlarla eleme grubundan çıkma başarısı gösteren Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı, bir üst grupta Avrupa mücadelesini sürdürüyor. 20 Aralık Çarşamba günü Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda Macaristan’ın köklü takımlarımdan Egis Körmend ile karşılaşacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı evinde oynayacağı bu zorlu maça galibiyet için çıkacak.

“Büyükçekmece ailemi maça bekliyorum”

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, Macaristan temsilcisi karşısında Demir İnşaat Büyükçekmece’nin galip geleceğine inancının tam olduğunu belirterek; “İlk kez katıldığı 2016-2017 sezonunda FIBA Europe Cup’ta ülkemizi başarıyla temsil eden Demir İnşaat Büyükçekmece bu yıl başarı çıtasını daha da yukarılara taşımak istiyor. Bunun içinde özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarımızı mutlaka kazanmak zorundayız. Burada en büyük görev taraftarımıza düşüyor. Ülkemizin ve Büyükçekmecemizin gururu olan takımızı yalnız bırakmayalım. Büyük Büyükçekmece ailemi Çarşamba günü Gazanfer Bilge Spor Salonu’na bekliyorum” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.