Demirkol’un dileği tuttu

Demirkol’un dileği tuttu
Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Tepecikspor’un Pazar günü deplasmanda oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Kocaeli Birlikspor maçı öncesi takıma başarı dileklerini iletti ve bu dileğin karşılığı olan Ligde kalma durumu Kaymakam Demirkol’u da m

Büyükçekmece-Beykent World Point Spor Center’da yeni hizmete giren ‘CHOCOLATE’da Tepecikspor’a verilen yemekte misafir olarak bulunan spor ve sporcu dostu Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Tepecikspor’un başarılarını gazetelerden takip ettiklerini, bu sezon işlerin pekiyi gitmediğini söyledi.

Son haftalarda alınan başarılı neticelerle takımın ligde kalma umutlarının arttığını söyleyen Demirkol, Takımın Pazar günü deplasmanda oynadığı ve 2-2 neticelenen Kocaeli Birlikspor maçından sonra rakiplerinin kaybetmesiyle ligde kalma başarısı gösteren Tepecikspor camiasını tebrik ettiğini söyledi. Yöneticiler, futbolcular ve teknik kadroyla sohbet eden Kaymakam Demirkol, “Sizlerin bu zorlu sınavı başarıyla geçtiğiniz için tebrik ediyorum.

İnşallah yeni sezonda bu sezonki gibi sıkıntılı dönemler yaşamaz, iyi haberlerinizi yine aynı şekilde gazetelerden takip ederek fırsat bulduğumuzda tesadüfte olsa böyle ortamlarda birlikte olmaya devam ederiz. Bu sezonu zorlu sınavların ardından geride bıraktınız ve yeni sezonda çok daha başyarılı neticeler alan bir camia olursunuz, kalbimiz komşu İlçe olarak her daim sizlerle çarpmaya devakm edecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.