Demirtaş; Bizi daha tanıyamamışlar

Demirtaş; Bizi daha tanıyamamışlar
Süper Amatör Ligin çiçeği burnunda Çatalca İlçesinin yeni temsilcilerinden Öznakkaşspor’da Kulüp Başkanı Aykut Demirtaş, yaptığı açıklama ile adeta hayal üreten ve takımları için boş kelimeler sarf edenlere ataş püskürdü.
Öznakkaşspor’un liglere katılamayacağı haberlerini aldıklarını, bununla ilgili bir açıklama yapma gereği duyduğunu söyleyen Demirtaş, yazılı açıklamasında şu sözlerine yer verdi, “Bazı fısıltı gazeteleri Öznakkaşspor’un lige katılmayacağını, sponsor bulamadığımızı, hatta sponsorlarımıza para veremeyeceğimizi, para bulamadığımız için de oyuncu alamadığımızı söylüyorlar. Onlara söyleyeceğimiz tek şey var, NAKKAŞI ve NAKKAŞ’LIYI tanımamışsınız. Bizim birlik beraberliğimizi herkes bilir ve kendimizi de kimseye inandırmak zorunda değiliz.


Kim ne derse desin, biz bu yıl yine Çatalca’nın gururu olmaya devam edeceğiz. Sessiz kalmaktaki amacımız ve bizim yaptığımız sadece hem kendi kulübümüzün yalan yanlış haberlerle yıpratılmaması için hem de piyasadaki bize göre yanlış işleyen bir düzene alet olmamak adına kulüp olarak sebebine ne derseniz deyin transferlerde gizlilik kararı alınışızdır. Bu yüzden hiçbir transfer ve haber kamuoyu ile paylaşılmamıştır. Teknik ekibimizin raporları doğrultusunda merak edenler için deklare etme ihtiyacı duyuyoruz.


Şu ana kadar 14 oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır. Özellikle taraftarımız rahat olsun. Öznakkaşspor bu sezon da oynadığı ligde gurubunda ilk ikiyi hedefleyecek bir takım kurmaktadır. Bunu gerçekleştirecek bir ekip için sağlam temeller atılmıştır, atılmaya da devam edilecektir. Öznakkaşspor lige katılamayacak diye böyle yalanlara başvuran sözüm ona kişilere sesleniyoruz, Sizin hayal bile edemedikleriniz bizim gerçeklerimizdir, biz bitti demeden hiçbir transfer bitmiş değildir. Tekrar söylüyoruz, Öznakkaşspor lige katılacaktır. Ortaya atılan fısıltılar ve dedikodular asılsız ve yalandır” diyerek bu tür söylentilere gerekli cevabı vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.