Derbide soyuma odası ''İstersen oyundan çık''

Derbide soyuma odası ''İstersen oyundan çık''
Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Beşiktaş’ı 2-0 yenerek yeniden zirveye çıktığı derbinin devre arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilk yarıda bir hayli hırçın ve agresif gözüken, hakem Cüneyt Çakır’dan sarı kart da gören Caner Erkin, yöneticileri bir hayli tedirgin etti. Asbaşkan Ali Yıldırım ve iki yöneticinin, devre arasında soyunma odasına giderek milli oyuncu ile kısa bir görüşme yaptıkları öğrenildi.
Ali Yıldırım’ın, Caner’e, “Biraz sakin ol. Bu hırçınlığın hem sana, hem de takıma zarar verecek. İşler bu kadar iyi giderken ikinci yarıdaki bir hatan bütün emekleri boşa çıkarır. Cebinde sarı kartının bulunduğunu unutma” dediği belirlendi.


Yıldırım’ın ardından bu kez Robin van Persie, Volkan Demirel ve Gökhan Gönül’ün, Caner Erkin’in yanına gittiği ve “Hem sen, hem de biz çok iyi oynuyoruz. Ancak oyunu bu kadar germe. Sakinliğini koru. Her an ikinci sarı kartı görebilirsin. Çok riskli müdahalelerde bulunuyorsun. Eğer kendini kontrol edemeyeceksen oyundan çıkmanda fayda var” ifadelerini kullandıkları kaydedildi.

SAKİN KALMA SÖZÜ
Milli oyuncu, bunun üzerine arkadaşlarına söz vererek, "Merak etmeyin. İkinci yarı daha sakin ve kontrollü davranacağım. Söylediklerinizde haklısınız. Tamamen oyuna konsantre olacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.