Doğu ile batı BEYLİKDÜZÜ'nde

Doğu ile batı BEYLİKDÜZÜ'nde
Türkiye’nin doğusu ile batısına Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzüspor ev sahipliği yaptı. Devre arası hazırlık kampını Beylikdüzüspor Tesislerinde yapan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kars36Spor hazırlık maçında Edirnespor’la karşı karşıya geldi

Türkiye’nin doğusu ile batısına Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzüspor ev sahipliği yaptı. Devre arası hazırlık kampını Beylikdüzüspor Tesislerinde yapan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kars 36spor hazırlık maçında Edirnespor’la karşı karşıya geldi. Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan hazırlık maçına ev sahipliğini Beylikdüzüspor yaptı. Beylikdüzü Belediyesi’nin de lojistik anlamında her türlü desteği verdiği dostluk maçına katılım da büyük oldu. B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kars36spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Karsspor İstanbul Temsilcisi ve Genel Koordinatörü Zafer Aras, İş İnsanı Çetin Çapan’ın yanısıra çok sayıda sporseverin de ilgi gösterdiği dostluk maçı büyük bir çekişmeye sahne olurken nefesleri kesen 90 dakika Edirnespor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Beylikdüzüspor'a hediye verildi

Kampını İstanbul’da sürdüren Kars36Spor’un son hazırlık maçında Perşembe günü Beylikdüzüspor’un konuğu olacağı, maç saatinin ise daha sonra açıklanacağı ifade edildi. Bu arada Kars 36spor yetkilileri günün anısına hem Edirnesporlu yöneticilere ve futbolculara hem de organizasyona evsahipliği yapan Beylikdüzüspor’a çeşitli hediyeler takdim etti.
 

İyi ki misafir ettik

Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Metin Aydın organizasyonun ardından yaptığı açıklamada hem Doğu’nun hem de Batı’nın iki serhat şehrine evsahipliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Aydın “Doğu’dan Batı’ya iki serhat şehrimizi Beylikdüzüspor olarak evimizden misafir etmekten mutluluk duyduk.” ifadesini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.