“DOSTLUK KAZANDI”

“DOSTLUK KAZANDI”
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ebeveyn Destek Projesi kapsamında Beyoğlu ilçesinde bulunan ortaokullar arasında futbol turnuvası düzenledi.
 Öğrenciler hem eğlendi hem de polislerle keyifli zaman geçirdi.


“ÖĞRENCİLERLE POLİS EL ELE”

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ebeveyn Destek Projesi kapsamında İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan; Taksim Ortaokulu, Sururi Ortaokulu, Kadı Mehmet Ortaokulu, Doktor Tevfik Sağlam Ortaokulu, Kaptanpaşa İmam Hatip Ortaokulu, Hasköy Ortaokulu, Piri Reis Ortaokulu ve Orbay Ortaokulları arasında futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan okullar Beyoğlu Piyalepaşa spor kompleksinde bulunan halı sahada karşı karşıya geldi.  
 

“8 OKUL MÜCADELE ETTİ”

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün, öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla düzenlediği Fair-Play ruhunun öğrencilere kazandırılarak, öğrencilerin polise karşı ön yargılarının kırılmasının hedeflendiği futbol turnuvasına 8 ortaokul katıldı. Turnuva final maçında Hasköy Ortaokulu ile Doktor Tevfik Sağlam Ortaokulu yarıştı. Turnuvaya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından Ebeveyn Destek Projesi kapsamında bu projenin başladığını belirten Toplum Destekli Polisler, yapılan etkinliklerin devamını sağlayacaklarını da belirttiler.  Düzenlenen etkinliklerin etkilerini toplumda, öğrencilerde görüldüğünü dile getiren polisler, yapılan projelerlerde her zaman öğrencilerin ve vatandaşların yanında olduklarını ifade ettiler. 




“ÖĞRENCİLER GÜVEN TAZELEDİ”

Öğrencilerle sürekli çalışma içerisinde olduklarını anlatan Toplum Destekli Polis Şube Müdürlülüğü personeli, başladıkları projede sekiz okuldan seksen sekiz öğrenciyle beli aralıklarda bir araya geldiklerini belirttiler. 

Polisler; "Gerek teorik gerekse pratik uygulamalar yönüyle öğrencilerimizle birlikte çalıştık. Ortaokullar arası futbol turnuvasına 8 takımımız katıldı. Bugün de final maçını yapmış olduk ve projemiz Fair -Play çerçevesinde gerçekleşti. Öğrencilerimiz hem kendilerine hem arkadaşlarını karşı güvenlerini tazelediler. Amacımız burada öğrencilerimize hem olumlu davranış kazandırmak hem de bu davranışları hayatın her alanında devam ettirebilmelerini sağlamaktır" şeklinde konuştular.

“POLİSİMİZ BİZİ MUTLU ETTİ”

Yapılan müsabakada birinciliği kazanan okul Doktor Tevfik Sağlam Ortaokulu oldu. Öğrencilere madalyalarını takdim eden İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, müsabakaya katılan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti. Madalya alan Doktor Tevfik Sağlam Ortaokulu öğrencileri yapılan turnuvaların kendilerine çok şey kattığını söylediler.  Öğrenciler; “Polisimizi böyle yanımızda görmemiz bizi son derece mutlu etti. Bu etkinliğin düzenlemesine öncülük eden İstanbul Emniyetine ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yonca Barış Bengül’e teşekkür ediyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.