Düşmez ve ekibi, ziyaretlerini sürdürdü

Düşmez ve ekibi, ziyaretlerini sürdürdü
İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon ve TASKK, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ziyaretleri kapsamında turlarını Anadolu Yakasına kaydırdılar.

 Avrupa Yakasında birçok İlçenin Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğini ziyaret eden Düşmez ve ekibi, Anadolu yakasındaki ziyaretlerini de bu program dahilinde sürdürdü. Pendik Belediyesi Güzelyalı Tesislerinde Pendikspor kulüpleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Düşmez ve beraberindeki heyet, kulüplerin sorunlarını dinlediler. Yapılan toplantıya Pendik Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği üyeleri ile ilçe kulüp temsilcileri katıldı. Kulüplerle bir araya gelerek sorunlarını ve dileklerini yerinde dinleyen Başkan Ali Düşmez, yapılması planlanan ve kulüplere birçok fayda sağlayacak projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaret için Başkan Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Pendik Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yöneticileri ve kulüplerin sözcüleri, bu güne kadar yapılan projeler ve hizmetler hakkında memnuniyetlerini ifade ederlerken, federasyona olan güven ve desteklerinin artarak devam edeceğini söylediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.