Enver Şen, eski takımına karşı

Enver Şen, eski takımına karşı
Bir dönem Hatayspor formasını giyen ve bu ilde en çok sevilen oyuncular arasında yerini alan Tepecikspor’un genç ve başarılı Teknik direktörü Enver Şen, futbolcu olarak mücadele ettiği eski takımı Hatayspor’a karşı bu kez hoca olarak rakip olarak sahaya ç

Tepecikspor’un 2. Lige ilk kez çıktığı sezonda Hatayspor’a karşı bir galibiyet alan Enver Şen, bir kez daha bu güzelliği süslemek için sahaya çıkacak. Tepecikspor’a geldiği günden beri alınan iyi neticelerle takıma bir anda can veren Enver Şen’in şimdiki hedefi takım olarak Hatay’dan puan ve ya puanlarla dönmek. Teknik Direktör Enver Şen, Sarıyer ile oynadıkları maçın kısa değerlendirmesini yaparak şunları söyledi, “Sarıyer maçından mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu. Bu maç bizim için büyük önem arz ediyordu fakat her maçın bizim için önem arz ettiğini çok iyi bildiğimizden, sahaya mutlak şekilde kazanmak için çıkmıştık. Oyuncularımızın bilinçli ve kazanma isteğinin çok oluşu bize üç puanı bununla birlikte getirdi. Beş gol atarak kazanmamız çok iyi bir duygu fakat bu maçtan çıkarmamız gereken derslerin olduğunu da gözlemlemiş olduk. Maçın son bölümlerinde 10 kişi mücadele etmenin sıkıntılarını yaşadık. Kazanmamız gereken maçı büyük sıkıntılar çekerek kazanmamız da bu takımın kendine olan güvenini ortaya koymuştur. Artık bu maç geride kaldı ve bir sonraki maça bakmamız gerekiyor çünkü bu maçın üzerinde daha fazla durmanın anlamı yok.

Hatay’dan puan ve ya puanlarla dönmeliyiz

Teknik direktör Enver Şen, eski takımı Hatayspor karşısına da mutlak şekilde puan ve ya puanlar için çıkacaklarını söyledi. Teknik direktör Şen, Hatayspor maçı ile ilgili de şunları söyledi, “Pazar günü deplasmanda çok önemli bir Hatayspor maçı oynayacağız. Bizim öncelikli hedefimiz sahaya çıkıp Tepecikspor’a yakışır şekilde mücadele etmek ve sahadan puan ve ya puanlarla ayrılmaktır. Bu saatten sonra oynayacağımız üç maç ta bizim için final niteliği taşıyor. Hatay’dan puan ve ya puanlarla ayrılmamız bir sonraki maça daha moralli çıkmamızı sağlayacak. Oyuncularımızın hepsinin takım için mücadele etmesi ve bu takımın iyi yerlerde olması için mücadele etmesi beni ve yönetimi de mutlu ediyor. İnşallah Pazar günü iyi bir neticeyle evimize döner, emeklerimizin karşılığını da bir anlamda almış oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.