Erol ve ekibinden tatlı ziyaret

Erol ve ekibinden tatlı ziyaret
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Büyükçekmece Ak Parti meclis Grup Başkanı ve Güzelcespor Eski Yönetim Kurulu Üyesi, Recep Erol ve ekibi, önceki gün Tepecikspor’un idmanına gelerek futbolculara tatlı ikramında bulundu.

 Erol ile birlikte Ak Parti Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi ve Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı, Mustafa Uçar, Ak Parti Büyükçekmece Belediyesi Meclis üyesi ve İASKF Yönetim Kurulu üyesi, Tamer Canbaz, Mimarsinan-Kumburgaz Kızılay Şube Başkanı Mehmet Seyidoğlu, Ak Pati Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Yadigâr Bakacak’ta bu ziyarette yer alarak yeşil-beyazlı kulübü onurlandırdılar.

Bölgenin güzide spor Kulüplerinden olan Tepecikspor’un ligde zor günleri geride bırakacağının temellerini attıklarını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Büyükçekmece Ak Parti meclis Grup Başkanı ve Güzelcespor Eski Yönetim Kurulu Üyesi, Recep Erol, yeşil-beyazlıların ligde kalacağına inandıklarını camiaya gerekli desteği vermek için burada olduklarını söyledi.

Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Futbol Şube Sorumlusu Turgut Karadağ ve Tepecikspor Taraftarlar Dernek Başkanı Muhammet Uçar, ziyarete gelen Recep Erol ve ekibini tesislerde karşılayarak iyi bir ev sahipliği örneği sergilediler. Erol ve ekibi, idman sonrası Teknik Direktör Enver Şen ve futbolcularla bir araya gelerek kendilerine getirdikleri tatlıyı ikram ederek Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Hatayspor maçında kendilerine başarı dileklerini iletti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, Teknik Direktör Enver Şen ve futbolcular, Recep Erol ile birlikte kendilerini ziyarette bulunan misafirlere teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.