Ersun Yanal aradığı kaptanı buldu

Ersun Yanal aradığı kaptanı buldu
Ersun Yanal, Emre Belözoğlu’nun yokluğunda ‘takımı yönetme’ görevini isabetli uzun paslarıyla dikkat çeken Brezilyalıya verecek.
Süper Lig'e verilen milli ara sonrası Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de orta sahanın beyni değişiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, kaburgasında kırık olan Emre Belözoğlu'nun liderlik görevini Luiz Gustavo'ya verecek.

Sözcü gazetesinden İrfan Yirmibeş'in haberine göre orta sahada daha fazla sorumluluk alacak olan Brezilyalı yıldız, sarı-lacivertli takımın hücumunu yönetecek. Yanal'ın bu kararı vermekte en büyük etken sambacının isabetli uzun pasları ve güçlü fiziği.


 8 NUMARA OZAN TUFAN
Ersun Yanal, orta saha kurgusunda da zorunlu değişikliklere imza atacak. Tecrübeli teknik adam, son haftalarda sağ kanatta görev yapan Ozan Tufan'ı orta sahanın merkezine çekecek. Sarı-lacivertlilerin üçlü orta sahası Gustavo, Ozan ve Max Kruse'den oluşacak. Milli futbolcu Ozan, İsla'nın yokluğunda sağ bekte de görev yapmıştı. Denizlispor maçıyla birlikte başarılı futbolcu, 8 numarada görev alarak daha verimli olduğu mevkisine geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.