Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı

Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı
Süper lig'in 6. hafta mücadelesinde Bursaspor evinde Eskişehirpor'u 2-0 mağlup etti. Maça damgasını vuran ise sonuçtan çok yeşil-beyazlıların ikinci golünden sonra Ertuğrul Sağlam'ın gözyaşları oldu.

Bursaspor tribünlerinin istifa tezahüratı yapması sonrası teknik direktörü Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı. 

İlk 5 haftada 3 puanla ligde 17. sırada bulunan Bursaspor evinde Eskişehirspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında yönetime ve özellikle teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tepkiler vardı. 84. dakikada yeşil beyazlılar Necid'in golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen tribünlerden "Sağlam istifa" sesleri yükselmeye devam etti.

90+2'de Faty'nin attığı golle farkı ikiye çıkaran Bursaspor rahatladı. Fakat Ertuğrul Sağlam gole sevinemeden yedek kulübesine yönelip oturdu. Duygulandığı görülen tecrübeli hoca daha sonrasında ise gözyaşlarına boğuldu.

"BU KADAR VEFASIZLIK OLMAZ"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sağlam, "Bizim hayatımızda Bursa'nın çok farklı yeri var. Türk futboluna altın harflerle geçen bir başarı yakaladık. Şampiyonlar Ligi oynadık. Avrupa kupalarının hepsini yaşadık. Bursaspor artık 5. büyük olarak kamuoyunda anılmaya başlandı. Bunların hepsi, bizim dönemimizde, birbirimize yardım ederek yaptığımız şeyler. Benim hayatımda da bunların büyük yeri var. İnanıyorum ki, Bursaspor'un başarısını isteyen kişiler için de o dönemin büyük payı var. Bugün yapılanlar ufak bir kesimin yaptığı bir hareket olsa canımı sıkmaz, ama genel olunca üzüldüm. Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim. Çok sıkıntılı bir durumdu bizim için. Hayatımda ilk defa böyle tepki aldım, ne acıysa, o da Bursaspor taraftarından oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.