ESENYURT ’TA ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI BAŞLADI

ESENYURT ’TA ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI BAŞLADI
Esenyurt Belediyesi Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşandı. Galatasaray ve RSC Anderlecht U19 takımları, Şampiyonlar Ligindeki ilk karşılaşmalarını Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynadı.

Çok sayıda vatandaş bu dev karşılaşmayı izlemek için Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumuna akın etti. Karşılaşma Galatasaray U 19 takımının 3-0’lık galibiyeti ile son buldu. Karşılaşmayı izlemeye Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, UEFA yöneticileri, Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri, Esenyurt Spor Kulüpleri yöneticileri ve çok sayıda futbolsever katıldı.

 

UEFA’ya uygun Stadyum

 UEFA yetkilerinin yaptığı tespitler neticesinde, uluslararası kriterlere uygun görülen Esenyurt Necmi Kadıoğlu, Stadyumu Şampiyonlar Liginde Galatasaray U 19 takımı için ev sahipliğini üstlendi. Galatasaray U 19 takımı Şampiyonlar Ligi ilk maçında Belçika’nın Anderlecht U 19 takımı ile Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda karşılaştı.

 


Genç Aslanlar fark attı…

 Anderlecht U19 takımının vuruşuyla başlayan 90 dakika Galatasaray U 19 takımının 3-0’lık galibiyeti ile son buldu.

Muhammet Ali, Safa, Gökcan, Yusuf, Soner, Birhan, Çetin, Uğurcan, Doğuş, Gökhan Çıra, Hüseyin Altuğ 11'i ile mücadeleye başlayan Galatasaray'a galibiyeti getiren goller, 34’ncü dakikada Gökcan'ın, 42’nci dakikada De Medina'nın kendi kalesine ve 75’nci dakikada Faes'in kendi kalesine attığı goller ile karşılaşma sona erdi.

 

Kısa sürede 2 dev organizasyon

 Geçtiğimiz aylarda TEB BNP Paribas İstanbul Cup tenis turnuvasına da ev sahipliği yapan Esenyurt, böylelikle kısa bir süre sonra bir başka dev organizasyon olan Galatasaray U19 Şampiyonlar ligine de ev sahipliği yapmış oldu. 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.