Esenyurt'ta Spor Destekli Eğitim Projesi

Esenyurt'ta Spor Destekli Eğitim Projesi
Spor Destekli Etkileşimli Eğitim Projesi programında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Esenyurt‘ta spor yapmayan öğrenci kalmayacak” dedi.
Esenyurt Kaymakamlığı ve Esenyurt Belediyesi ortaklaşa hazırlanan 'Spor Destekli Etkileşimli Eğitim Projesi' Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Mustafa Akboğa Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi'nde düzenlendi. Programa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Spor Destekli ve Etkileşimli Eğitim Projesi konulu proje kapsamında Esenyurt'ta pilot okullar olarak belirlenen 6 okuldan toplam 120 öğrenci katıldı. Birincisi gerçekleştirilen proje, Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından haftanın belli saatlerinde ilçede bulunan kapalı yüzme havuzları ve spor salonlarında eğitmen hocalar tarafından spor yapılıyor. Bu projenin diğer okullarda da yapılması için gereken altyapı kaymakamlık ve belediye tarafından sağlanmaktadır.




"GELECEKTE ÜLKEMİZİ SİZLER TEMSİL EDECEKSİNİZ"

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, "Bu projeyi hayata geçirmemizin en büyük etkenleri Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'nun yapmış olduğu spor tesisleri sayesinde olmuştur. Sporun önemini artırmak ve daha sağlıklı daha zihinde bir nesil yetiştirmek için böyle bir projeye imza attık. Sizler geleceğin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Hakimi, Savcısı olacaksınız. Ülkemizi gelecekte sizler temsil edeceksiniz. Esenyurt'ta yapmış olduğu yatırımlardan ve hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"ESENYURT'TA SPOR YAPMAYAN KALMAYACAK"

Programda bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu spora ve özellikle yüzme sporunun önemine değindi. Başkan Kadıoğlu, "Yapmış olduğumuz bu proje 120 bin öğrencimizi ilgilendiren bir projedir. Sizler bu projenin pilot öğrencilerisiniz. Esenyurt ilçemize 14 kapalı spor salonu, 2 stadyum, 2 yüzme havuzu ve diğer spor aktivitelerini hizmetinize sunduk. Spor tesislerimizi ve eğitim alanlarımızı daha da genişleteceğiz. Bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu, bizler öğrenciyken kitap defter alamıyorduk. Ama şuan okullarınıza başladığınız yıl kitaplarınız hükümet tarafından defterleriniz ise belediye tarafından sıralarınızda bulunuyor. Esenyurt'ta spor yapmayan öğrenci kalmayacak. Dünyanın en iyi iki futbolcusu olan Ronaldo ve Messi 4 yaşında yüzmeye başlamışlardır" dedi.

Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin hazırlamış olduğu gösteri ardından Kaymakam Ekrem İnci ve Başkan Necmi Kadıoğlu, öğrencilere içinde spor malzemelerinin bulunduğu çantaları hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.