Eyüboğlu; Beş final maçına çıkacağız

Eyüboğlu; Beş final maçına çıkacağız
Spor Toto 3. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde kalma umutlarını iki maçını kazanarak arttıran Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, inançlarını yitirmediklerini sezon sonunda Tepecikspor’un ligde kalan takımlar arasında yerini alacağını sö

 Beş tane final maçı oynayacaklarını söyleyen Mehmet Eyüboğlu, “Bizim için artık kalan beş final maçı var. İlkini Pazar günü deplasmanda İnegölspor ile oynayacağız. Bizim önceliğimiz İnegölspor ile oynanacak olan bu önemli maç. Son haftalarda oynadığımız başarılı futbolun meyvelerini aldığımız galibiyetlerle taçlandırdık. Artık geriye kalan maçlara m-bakmalıyız. Olayı maç maç baza alacağız.

Bir maçı oynamadan diğer maç için konuşmayacağız. Kahramanmaraşspon maçı geride kaldı ve şimdi İnegölspor maçına konsantre olma zamanıdır. Son haftalarda oynanan futbol ve alınan neticeler bizleri inanın umutlandırdı. Düşme potasında bulunan 10. sıradaki takım ile aramızda sadece 4 puan bulunuyor. Bizim hemen üstümüzde 30 ve 31 puanla takımlar var. Bunlara yetişip hatta geçme şansımız fikstür olarak oldukça fazla. Bu fikstür avantajını en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Bu iki galibiyeti İnegölspor galibiyetiyle taşlandırıp, takımın ligden düşeceğini bekleyenlerin umutlarını da bir anlamda söndürmüş olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.