Eyüboğlu; Bir puanda sevindirici

Eyüboğlu; Bir puanda sevindirici
Pazar günü deplasmanda Eyüpspor’a konuk olan ve mağlubiyeti son dakika golü ile kurtaran Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, maçı kazanamadıklarını fakat kaybetmemenin de iyi olduğunu söyledi.
Müsabakaya kalelerinde gördükleri golle başladıklarını, erken gelen golün şokunu üzerlerinden atmak için büyük bir mücadele örneği gösterdiklerini söyleyen Eyüboğlu, maçın genelinde galipte gelebileceklerini fakat kaybedebilecekleri pozisyonları da kalelerinde gördüklerini söyledi. Maçın sonlarında gelen golle beraberliği bulduktan hemen sonra ikinci golü de bulabilecek pozisyon bulduklarını söyleyen Eyüboğlu, bunu skora yansıtamadıklarını dile getirdi.

Takımın her geçen hafta daha iyi konuma geldiğini söyleyen Eyüboğlu, “Takım olarak Eyüpspor karşısında zaman zaman iyi mücadele ettik ve kazanmak için gerekli hamleleri yaptığımıza inanıyorum. Kalemizde erken gördüğümüz gol biraz sarsılmamıza neden oldu. Yine de her şeye rağmen daha sonra oyunda tekrar dengeyi sağladık. Beraberlik golünü bulmak için riskler aldık ve bunun akabinde ikinci golü de kalemizde görebilirdik.

Savunmada yaptığımız hataların bedelini ağır ödeyebilirdik fakat yine de ikinci gole izin vermedik. İlk devre istediğimiz golü bulamadık ve ikinci yarıda önce beraberliği ardından da galibiyet golünü bulmak için mücadele ettik. Oyunun sonlarına doğru daha çok risk alan oyuncularımız tabi ki savunmada açıklar vermeye başladı. Hele bir pozisyonda Aytek’in atağı az daha ikinci gol olarak ağlarımızda olacaktı.

Oyunun sonlarında kazandığımız penaltıyı Türker ile gole çevirdikten sonra sahadan 2-1 de galip ayrılabilirdik fakat olmadı. Her şeye rağmen maça kazanamasak ta kaybetmediğimiz için çok mutluyum. Bir puanda deplasman için çok iyi. Rakibimizin durumu ortada ve ligde zor günler geçiriyorlar. Bu maçtan galibiyetle ayrılıp iç sahalarında kazanmayı sürdürmeyi planlıyorlardı. Bu planlarını biz takım olarak bozduk ve bir puanla evimize döndük. Artık bu maç geride kaldı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını düşünmeliyiz. Ben buradan Teknik heyet ve oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik etmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.