Eyüboğlu; Camiamıza hayırlı olsun

Eyüboğlu; Camiamıza hayırlı olsun
Yeni Teknik direktörleri Cafer Aydın gözetiminde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Büyükçekmece Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Aydın’lı ilk idmanı izlemek için tesislerdeki yerini aldı.
Takımın idmanını baştan sona kadar izleyen Başkan Vekili Eyüboğlu, “Yeni teknik kadronun Büyükçekmece Tepecikspor camiasına hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Sezon başından beri takım olarak büyük bir şanssızlık içerisinde olduklarını söyleyen Eyüboğlu, iyi oynadıkları maçları kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını artık iyi ve ya kötü oynamanın önem arz etmediğini, sadece skoru kendilerine getirecek oyunu ortaya koymaları gerektiğine inandığını söyledi. İyi oynayıp kaybetmektense, kötü oynayıp kazanmanın daha sevindirici olacağını savunan Mehmet Eyüboğlu, “Öncelikle yeni hocamız Cafer Aydın, Büyükçekmece Tepecikspor camiasına hayırlı olsun. Cafer hocamız ile iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz.

Ligde fikstür olarak o kadar kötü bir durumda değiliz. Rakiplerimizle oynayacağımız maçları kazanıp derin bir nefes almak istiyoruz. Cafer Aydın ile yeni bir atmosfer içerisinde bulunacağız. Yeni hocamızın takıma büyük hava getireceğini, iyi bir motivasyonun ardından Diyarbakır’dan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Artık bizim için geride balan her maç final niteliği taşımaktadır. Bu final maçlarını en az puan kayıplarıyla kapayıp ligde kalacak puanları hanemize yazdırmak için çaba göstermeliyiz. İnşallah Pazar günü deplasmandan üç puanla döner, Büyükçekmece Tepecikspor’un gerçek gücünü herkese göstermiş oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.