Eyüboğlu; Olmaz denileni başaracağız

Eyüboğlu; Olmaz denileni başaracağız
Ligde kalma adına Gölbaşıspor deplasmanından alınan üç puanla avantajlı duruma geçen Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

“Olmaz denileni başaracağız ve bu durumu olumsuzlukla takip edenlere gerekli cevabı vermek için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diyerek, Tepecikspor’un küme düşeceğini bekleyenlere inanılması zor bir başarı yakalayarak göstereceklerini söyledi. Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, açıklamasında şu sözlerine yer verdi, “Gölbaşıspor maçı bizim için tarihi bir sınav oldu ve bu sınavı başarıyla geçtiğimiz için sevincimizin bir kat daha arttığını söyleyebilirim. Zor maçları bu güne kadar hem lehimize sonuçlanmıştır. Kolay gördüğümüz maçlar bizim için büyük kayıp oldu.

Şu demek oluyor ki ligde hiçte kolay maçın olmadığıdır. Kalan 6 maç inanın hem bizim için hem de rakiplerimiz için çok zorlu geçecek. Kulübümüz tabi ki çok zorlu bir süreçten geçti ve bu zorlu süreci en az kayıpla kapatıp takımın ligde kalmasını sağlamak adına gerekeni yapmaya devam edeceğiz. Tepecikspor, kalan maçlarına aynı ciddiyetle çıkıp alnının akı ile mücadelesini son damlasına kadar sürdürecektir. Gölbaşıspor galibiyetinin tesadüf kazanılmadığını Pazar günü Kahramanmaraşspor’u da yenerek herkese göstereceğiz. Bugün itibarı ile maçlarımız artık final niteliği taşımaktadır.

Her maç ayrı bir heyecana sahne olacak. Biz rakiplerimizin neler yapacağını ve ya neler yaptığını hiç düşünmeyeceğiz, sadece kendi işimize bakacağız. Zaten altı maçtan 10 puan çıkarırsak ligde rahatlıkla kalacağımız yaptığımız hesaplarla kendini göstermektedir. Biz hazırlıklarımızı maç maç yapacağız. Geride kalan ve bir sonraki maçı hiç düşünmeyeceğiz. Sadece o gün oynayacağımız maça konsantre olmaya gayret göstereceğiz. üç iç saha, üç deplasman maçımız var. Ama şu gerçeği de göz ardı etmemek gerekiyor. Evimizde oynayacağımız üç maçı da kazanmamız gerekiyor. Ben oyuncularımıza ve teknik ekibimize her zaman güveniyor onların yanında olduğumuzu göstermekteyiz. Şimdiki dersimiz Kahramanmaraşspor maçı ve bu maçtan nasıl galip ayrılırız onun planlamasını yapıyoruz. İnşallah iyi bir netice ile sahadan galip ayrılır ligde kalma umutlarımızı üst seviyelere çıkarmış oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.