Fatih Terim’in Trakya çıkarması

Fatih Terim’in Trakya çıkarması
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı Futbol Buluşmaları'nın üçüncüsü Edirne'de yapıldı.

 Edirne'deki Futbol Buluşmaları kapsamında ilk toplantıda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kulüplerin teknik direktörleri, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleri ile bir araya geldi. Babaeskispor, Çorluspor 1947, Edirnespor, Edirne Spor Gençlik Kulübü, Ergene Velimeşespor, Kırklarelispor, Lüleburgazspor ve Tekirdağspor kulüplerinden teknik adamların katıldığı oturumda Trakya Bölgesi'ndeki tesis sorunları, kulüplerin maddi sıkıntıları, BAL'ın yapısı konuları ele alındı.

Ayrıca kulüp yapılarının geliştirilmesi ve ailelerin futbol oynamak isteyen gençlere karşı negatif tutumları da masaya yatırıldı. Toplantıda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, katılımcılara TFF'nin antrenör eğitiminde yaptığı yeni düzenlemeler, kulüp yapılarının dönüşümüne dair yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile hem gençlik geliştirme ligleri hem de profesyonel liglere yönelik projeler hakkında bilgi verdi.

Günün ikinci toplantısında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Çorluspor 1947, Edirnespor, Edirnespor Gençlik Kulübü, Ergene Velimeşespor, Kırklarelispor, ve Tekirdağspor kulüplerinin başkanları ile futbol şube sorumluları, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da yer alan üniversitelerin BESYO müdürleri, il milli eğitim müdürleri, il spor müdürleri, TÜFAD, ASKF ve belediye temsilcileri, il futbol temsilcileri ve il hakem kurulu başkanlarıyla bir araya geldi. Bu toplantıda ana gündem maddelerini liglerle ilgili düzenlemeler, amatör futbolun gelişimi, üniversiteler ile birlikte gerçekleştirilebilecek ortak projeler ve kulüplerin ekonomik problemleri oluşturdu. Terim de katılımcılara TFF'nin çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.