F.Bahçe - G.Saray derbisinde olay

F.Bahçe - G.Saray derbisinde olay
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Çeyrek Final Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank karşılaşmanın devre arasında olaylar çıktı.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasındaki derbi mücadelesinin devre arasında, tribünde sarı-lacivertli taraftarlar arasında kavga çıktı.


Yaklaşık 2 bin seyirci kapasiteli Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nun tamamını dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının 34-23 önde kapattığı ilk yarının ardından salondan çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sevgi gösterilerinde bulundu.
Bu sırada tribünde çıkan arbede kavgaya dönüştü. Yumruklaşmaların yaşandığı kavgada bazı taraftarların tribünden aşağıya düştüğü görüldü. Baygınlık geçiren bir kadın taraftar da sedyeyle ilk yardım alanına götürüldü. Bacağına darbe alan bir taraftara da sağlık ekipleri müdahale etti.

Polisin araya girmesiyle olay, daha fazla büyümeden yatıştırıldı. Güvenlik güçleri kavgaya karışan bazı taraftarları salon dışına çıkardı. İki kulüp arasındaki anlaşma gereği Galatasaraylı taraftarlar maçı salonda izleyemedi.





YILDIRIM ANONS YAPTI

Başkan Yıldırım, maçın ilk çeyreğinde Galatasaray aleyhine küfürlü tezahürat yapan taraftarları mikrofonla anons yaparak uyardı.
Küfürlü tezahüratlar üzerine önce oturduğu yerden kalkarak taraftara, Fenerbahçe'ye destek verici tezahürat yapmaları konusunda ikazda bulunan Yıldırım, ilk çeyreğin bitiminde mikrofonu alarak taraftarlara, "Ben Aziz Yıldırım. Kısa bir süre sonra Dünya Kadınlar Günü. Buradakiler bizim bacılarımız, kızlarımız, çocuklarımız. Onlara saygı duyun. Burada küfür etmek yok. Burada alkış ve tezahürat var. Küfür edecekler dışarı çıksın" şeklinde seslendi.
Yarsuvat gelmedi
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat Ataşehir’e gelmedi. Sarı kırmızılıları derbide yönetici Ural Aküzüm temsil etti.
Yıldırım’a yöneticiler, Selim Kosif, Hakan Dinçay, Yalçın Haker, Nihat Özbağı, Deniz Tolga Aytöre ve İsfendiyar Zülfikari ile Fenerbahçe Ülker Genel Menajeri Maurizio Gherardini ve F.Bahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan eşlik etti.
Bu arada mücadeleyi Fenerbahçe’nin futbol takımının unutulmaz oyuncularından Müjdat Yetkiner de tribünde izledi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.