Fenerbahçe'de 4 İsim Gönderiliyor

Fenerbahçe'de 4 İsim Gönderiliyor
Transferde bombaları peş peşe patlatan Fenerbahçe'de Krasic,Holmen Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'le yollar kesin olarak ayrılıyor.
Süper Ligde şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdıktan sonra transferde bombaları peş peşe patlatan Fenerbahçe, diğer yandan da elindeki futbolcuları çıkarmanın planlarını yapıyor.
8 İSİM GİTTİ

İlk olarak Sportif Direktörlüğe Guilano Terraneo'yu, Teknik Direktörlüğe ise Vitor Pereira'yı getiren Fenerbahçe; sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Webo ve Feyenoord'la anlaşan Kuyt'la yollarını ayırdı. Emenike ise 1 yıllığına Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'e kiralandı.

8 İSİM GELDİ

Şener Özbayraklı, Fernandao, Simon Kjaer, Fabiano Ribeiro, Abdoulaye Ba, Josef de Souza, Nani ve Van Persie'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de son hedef Chelsea'de forma giyen Ramires ve Feyenoord'lu Clasie.

4 FUTBOLCU YOLCU

Pereira'nın gelişinden sonra kadroda düşünülmeyen Holmen, Serdar Kesimal, Krasic, ve Mehmet Topuz da sarı-lacivertli takımdan ayrılacak diğer isimler olarak ön plana çıkıyor. Fenerbahçe, Holmen'i Sivasspor'a satmayı ya da kiralamayı düşünürken Mehmet Topuz da eski takımı Kayserispor'a geri dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.