Fenerbahçe'de flaş ayrılık!

Fenerbahçe'de flaş ayrılık!
Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli'nin yardımcılığına Onur Başar getirilirken yıllardır kulüpte idari menajer olarak görev yapan Hasan Çetinkaya'yla yollar ayrıldı.
Fenerbahçe’de başkanlığın 20 yıl aradan sonra değişmesinin ardından bazı değişimler de yaşanmaya devam ediyor.

Aykut Kocaman ile yolların ayrılmasının ardından teknik heyetin çok büyük bir kısmıyla yola devam etme kararı alan Ali Koç, ilk iş olarak sportif direktör Damien Comolli’yi futbolun başına getirmişti. Fransız sportif direktör ekibinde kimlerin olacağı merak edilirken, bu ismin Türkiye Futbol Federasyonu’nunda görev yapan Onur Başar’ın olacağı öğrenildi. Öte yandan Sarı-Lacivertiler, uzun yıllardır kulüpte görevini sürdüren idari menajer Hasan Çetinkaya’yla da yolları ayırma kararı aldı.

YÖNETİMDE FUTBOL ŞUBE OLMAYACAK
Fenerbahçe'de Ali Koç başkanlığındaki yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Kısa süre içinde açıklanması beklenen yapılanmaya göre ‘Futbol Şube Sorumlusu’ olmayacak. Sportif direktörlüğe Damien Comolli’nin getirilmesinin ardından tüm yetkinin Fransız futbol adamında olacağından ötürü bu alanda sadece bir asbaşkan, yönetimle Comolli arasında köprü olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.