Fenerbahçe'de Futbolun Başına İtalyan Terraneo Getirildi

Fenerbahçe'de Futbolun Başına İtalyan Terraneo Getirildi
Yeni sezona iddialı bir ekiple başlamak için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü İtalyan Giuliano Terraneo oldu. Terraneo, Emre ve Okan'ı Inter'e transfer etmişti.
Fenerbahçe Kulübü sürpriz bir transfere imza attı. Sarı lacivertliler uzun yıllar Inter'in sportif direktörlüğünü yapan İtalyan Giuliano Terraneo'yu aynı görevle transfer etti.
EMRE VE OKAN'I TRANSFER ETMİŞTİ

Uzun yıllar İnter'in sportif direktörlüğünü yapan İtalyan isim ile kesin olarak anlaşma sağlandı. Terraneo, Samandıra'ya gelerek tesisleri de gezdi ve daha sonra sarı lacivertliler ile anlaşma sağlandı. İtalyan sportif direktör Inter'e Galatasaray'dan Emre ve Okan'ı transfer etmiş ve o dönem Türk medyasının gündemine gelmişti. İtalya'nın önemli futbol adamlarından biri olan Giuliano Terraneo futbol yaşamında Milan ve Lazio gibi takımların formasını giymişti.

MANCHESTER UNITED İDDİALARI VARDI

Giuliano Terraneo'nun İtalyan basını tarafından Manchester United'a gideceği iddia edilmişti. Ancak sarı lacivertlilerin yoğun çabaları sonrası İstanbul'a gelen İtalyan futbol adamı sarı lacivertliler ile sözleşme imzaladı. Teknik adam ve futbolcu transferleri için Giuliano Terraneo'nun bizzat çalıştığı öğrenilirken sarı lacivertliler resmi açıklamayı hafta sonu yapılacak genel kurul sonrası yapacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.