Fenerbahçe gol oldu, Karabük'e yağdı!

Fenerbahçe gol oldu, Karabük'e yağdı!
Spor Toto Süper Lig'de 33. heyecanı Kardemir Karabükspor Fenerbahçe maçı ile noktalandı.
Galatasaray'ı genel averajda yakalamak isteyen Kanarya, 7-0 kazandı ve zirve takibini sürdürdü. Gelecek hafta Galatasaray, deplasmanda Göztepe'ye yenilirse, Fenerbahçe'nin evinde konuğu Atiker Konyaspor'u yenmesi sarı-lacivertlilere şampiyonluğu getirecek.

Spor Toto Süper Lig’de 33. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor’a konuk oldu. Şampiyonluk iddiasını sürdürmek ve zirve takibini sürdürmek isteyen Fenerbahçe, haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Karabükspor’u 7-0 mağlup etti ve puanını 69 yaparak lider Galatasaray’ı takibe devam etti. Fenerbahçe aynı zamanda Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’in 5-0, Galatasaray’ın ise 7-0 mağlup ettiği Karabükspor karşısında farklı kazanarak averajını da düzeltti ve ikili averajda eşit olduğu Galatasaray’ı genel averajda geçme şansı yakaladı.

Galatasaray son hafta deplasmanda Göztepe’ye yenilirse, Fenerbahçe’nin konuğu Atiker Konyaspor’u mağlup etmesi sarı-lacivertlilere şampiyonluğu getirecek. İstediği sonucu almayı başaran Fenerbahçe’nin rakibini gol yağmuruna tuttuğu maçta goller Anton Kravchenko (2 kk), Fernandao (20 ve 29), Aatif Chahechouhe (38), Roberto Soldado (47) ve Nabil Dirar’dan (77), Vincent Janssen (90+5) geldi. Üst üste 7. kez üç puana uzanan Fenerbahçe, bu sezon ligde ilk kez bir maçta 7 gol attı.

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEM: Hüseyin Göçek

SAAT: 20.00

KARDEMİR KARABÜK SPOR: Rybaka, Hakan Aslantaş, Kravchenko, Tayyib, İshak, Osman, Murat, Cem, Herve, Bliznichenko, Ergin

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Aatif, Giuliano, Fernandao, Soldado

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.