Fenerbahçe - Sturm Graz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Sturm Graz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Sturm Graz maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak.
 UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe kendi sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak. Oynanan ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe saha avantajını eline geçirmişti. Peki, Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

 
Fenerbahçe - Sturm Graz maçı için geri sayım devam ediyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 galip gelerek avantaja çeviren Sarı-Lacivertliler, ikinci mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor.

Tüm sporseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar.
 
FENERBAHÇE - STURM GRAZ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Ülker Stadyumu'nda 3 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma D Smart'ın Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak!
 
FENERBAHÇE İLK KEZ HİBRİT ÇİMDE İDMAN YAPTI


Fenerbahçe, Avusturya ekibi Sturm Graz ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını dün akşam saatlerinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yaptı.

Başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ile Asbaşkan Ali Yıldırım da antrenmanın bir bölümünü izledi.

Stadın hibrit çime geçilmesinin ardından Sarı-Lacivertliler, sahadaki ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasının ardından taktik çalışmalarla tamamlandı.
 
FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?


Temsilcimiz her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. 1-0'lık mağlubiyette dahi bir üst tura çıkacak Fenerbahçe 2-1 yenilirse maç uzatmalara gidecek. 2 farklı mağlubiyetlerde ise Avusturya ekibi Sturm Graz turu geçen takım olacak.
 
MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU


UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin Avusturya'nın Sturm Graz takımı ile Perşembe günü oynayacağı 3'cü ön eleme turu rövanş maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Madley yönetecek. Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada Robert Madley'in yardımcılıklarını Constantine Hatzidakis ve Marc Perry yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Graham Scott olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.