Fenerbahçe vites yükseltti

Fenerbahçe vites yükseltti
Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe sahasında Göztepe'yi 2-0 mağlup ederek Yeni Malatya galibiyetinin ardından bir 3 puan daha alarak çıkışını sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşılaştı.

Maça çok etkili başlayan Fenerbahçe, 7'de Isla'nın pasında Soldado'nun vuruşuna son anda Ayew dokundu ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Farkı arttırmak için ataklarını sürdüren Fenerbahçe'de 10. dakikada Ayew şutunu Beto çıkarırken, 2 dakika sonra Soldado topu ağlara gönderdi ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı.

 13'te yine Soldado başroldeydi, İspanyol futbolcunun şutu üst direğe çarparak dışarı gitti. 38. dakikada Göztepe beraberlik aradı ancak Serdar Gürler'in frikiğini Volkan Demirel kurtardı. Volkan Demirel, 4 dakika sonra bu kez Jerome'un kafa vuruşunda gole izin vermedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya iki takımda kontrollü başlarken, 50'de Jerome, Sadık Çiftpınar'a yaptığı sert hareket sonrası direkt kırmızı kart görerek Göztepe'yi 10 kişi bıraktı. Maçın 64. dakikasında oyuna giren Victor Moses, 73'te Jailson'un pasında topu kale önünden ağlara göndererek durumu 2-0'a getiren isim oldu.

 İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 23 yapıp ligde 12. sıraya yükselirken, Göztepe ise 22 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.